Αναρτήθηκε από: mpateskyloialeste | 10 Μαρτίου, 2012

Ελλάς »Ευτυχώς επτωχεύσαμεν!» , 10 Μαρτίου 2012

«Σήμερα είναι μια καλή μέρα μετά από πολύ καιρό». Με αυτή τη φράση ο υπουργός των Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος ανακοίνωσε στην Βουλή την επιτυχή διαδικασία PSI χαρακτηρίζοντάς τη «τη δεύτερη ιστορική ευκαιρία που έχει η χώρα.

Τώρα ,άλλα λένε μερικοί-μερικοί :

Moody’s: Η Ελλάδα χρεοκόπησε

70% οι απώλειες για τους ομολογιούχους – Αγωγή ετοιμάζουν γερμανοί μικροεπενδυτές. (πηγή: το βήμα)

Μετά από αυτή την επιτυχέστατη πτώχευση, για την οποία σίγουρα πανηγυρίζουν ο κύριος Βενιζέλος και οι σύν αυτώ ,  καθώς και όλοι όσοι πολιτικοί υποστήριξαν το εγχείρημα ( και πήραμε ΚΑΙ Παγκόσμια Πρωτιά, ως η πρώτη χώρα του αναπτυγμένου κόσμου που χρεωκόπησε εδώ και 60 χρόνια), εμείς οι υπόλοιποι Ελληνες μπορούμε να γυρίσουμε  τώρα , πτωχοί μεν , τίμιοι δε, στην δεκαετία του 1950, και να τραγουδάμε χαρούμενοι  το  »Φτωχολογιά», και την »Απονη ζωή»…

Τώρα, κάτι άλλα χρωστημέϊκα που έχουμε πρός τους αξιότιμους ‘σωτήρες’  δανειστές μας, δηλαδή  την Τρόϊκα, με κάτι επιτόκια λίιιγο τσιμπημένα, και κάτι ενεχυράκια που θα μπούνε στη δανειακή σύμβαση που θα υπογραφεί την επόμενη βδομάδα, έ ,τι να κάνεις, οι »σωτηρίες» κοστίζουν και  το κατιτίς τους..

 

Υ.Γ.  Η χρεωκοπία επισήμως ονομάζεται »Επιτυχημένη Αναδιάρθρωση χρέους».  Ως γνωστόν από παληά, στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις.


Σχόλια

  1. χαχαχαχαχα α ρε άπονη ζωή!!! :)))


Σχολιάστε

Kατηγορίες