Αναρτήθηκε από: mpateskyloialeste | Νοέμβριος 11, 2011

Ελλάδα : Ορκομωσία Νέας Κυβέρνησης Συνεργασίας – η αστρολογική σκοπιά

Σήμερα 11-11-2011, ορκίστηκε η νέα κυβέρνηση Συνεργασίας της Ελλάδας, με πρωθυπουργό τον Λουκά Παπαδήμο.

Παραθέτουμε παρακάτω το ωροσκόπιο της ώρας της υπογραφής από τον Πρωθυπουργό ( η ώρα που χρησιμοποιούμε είναι η ακριβής ώρα  – 16.39 – που υπέγραψε ο Πρωθυπουργός, όπως μεταδόθηκε από την δημόσια Τηλεόραση).

Η Κυβέρνηση αυτή , όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, αποτελείται , ως επί το πλείστον από τα ίδια πρόσωπα που κατείχαν υπουργικές θέσεις και στην προηγούμενη κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, και ορισμένους νέους υπουργούς από τα κόμματα της Νέας Δημοκρατίας, και του Λ.Α.Ο.Σ., τα οποία συμπράττουν στην Κυβέρνηση Συνεργασίας.

Ο κύριος Παπαδήμος είπε, μεταξύ άλλων, χτες, κατά την ανάθεση της πρωθυπουργίας, :

Το κύριο έργο της είναι η υλοποίηση των συμφωνιών της Συνόδου Κορυφής των ηγετών της Ευρωζώνης της 26ης Οκτωβρίου 2011, καθώς και η εφαρμογή της οικονομικής πολιτικής που συνδέεται με τις αποφάσεις αυτές»,

Καθώς και :  » η συμμετοχή της χώρας στη ζώνη του ευρώ, παρά τις δυσχέρειες που αντιμετωπίζονται, θα διευκολύνει την προσαρμογή της οικονομίας και την ανάπτυξή της, και πρέπει όλοι να είμαστε αισιόδοξοι για το τελικό αποτέλεσμα εφόσον είμαστε ενωμένοι και συνεργαστούμε συστηματικά και στενά για την επίτευξη των στόχων αυτών.»

 Ο ωροσκόπος είναι στις 7 μοίρες του Ταύρου, που συνάδει με τον κύριο σκοπό της κυβέρνησης -τα οικονομικά. Ο κυβερνήτης του ωροσκόπου, η Αφροδίτη, βρίσκεται στον 8ο οίκο, στον Τοξότη, σε σύνοδο με τον Ερμή ( την υπογραφή δανειακής σύμβασης με ξένους δανειστές, αλλά και ένα νόμισμα που χρησιμοποιείται σε συναλλαγές και προέκυψε από εξωγενείς παράγοντες – Ερμής κυβερνήτης του 2ου οίκου στον Τοξότη)

Ο Ηλιος του Ωροσκοπίου βρίσκεται στον Σκορπιό στον 7ο οίκο, που δίνει έμφαση στην οικονομική διάσταση, αλλά και στην συνεργασία , και στους εταίρους  της χώρα.

Ενα μεγάλο τρίγωνο υπάρχει στο ωροσκόπιο αυτό : Συγκεκριμένα, ο Δίας στον Ταύρο επάνω στον ωροσκόπο, κυβερνήτης του 8ου οίκου, ενισχύει την ερμηνεία του δανείου – Ο Δίας κυβερνά τον 8ο οίκο των δανείων και τραπεζών και βρίσκεται σε αμοιβαία υποδοχή με την Αφροδίτη στον Τοξότη. Επίσης, ο Δίας στον ωροσκόπο σημαίνει ότι αυτή η κυβέρνηση είναι δημοφιλής , γνωστή και αρεστή διεθνώς, και παρουσιάσει εικόνα σταθερότητας.

Ο Δίας βρίσκεται σε όψη τριγώνου με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω στον 9ο οίκο, κυβερνήτη του 7ου οίκου. 

– Η κυβέρνηση αυτή έχει ισχυρή υποστήριξη από συνεργάτες και εταίρους, ειδικά από ισχυρούς εταίρους που βρίσκονται στο εξωτερικό ( Πλούτωνας στον 9ο στον Αιγόκερω).

Ο Δίας και ο Πλούτωνας δημιουργούν ένα μεγάλο τρίγωνο με τον Αρη στην Παρθένο στον 5ο οίκο των επενδύσεων και των κερδών. Ο Αρης κυβερνά τον 12ο οίκο – άρα ο ισχυρός Πλούτωνας διαβλέπει  κέρδη  στην Ελλάδα ( κέρδη που έχουν να κάνουν με ένα θέμα »γήινο» εφ’ όσον ο Αρης είναι στην Παρθένο), σαν αποτέλεσμα του δανείου που θα δοθεί , χωρίς αυτό να γίνεται άμεσα ορατό από τους εμφανείς στόχους της κυβέρνησης αυτής ( Ο Αρης κυβερνά τον 12ο οίκο των μυστικών, της απώλειας και της απομόνωσης).

Βέβαια, υπάρχει και ένα μεγάλο τετράγωνο στο ωροσκόπιο αυτό – το μεγάλο τετραγωνο του Ποσειδώνα με τον Ηλιο (ανοιχτό τετράγωνο) και τη Σελήνη – και συνδέεται με το μεγάλο τρίγωνο μέσω του Αρη..

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο στον 1ο οίκο και κυβερνά τον 4ο οίκο. Η Σελήνη ξεκάθαρα συμβολίζει τον λαό , τη χώρα και  αφορά τα οικονομικά τους. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Ποσειδώνα, τον κυβερνήτη του 12 ου οίκου των μυστικών και της απώλειας, δείχνει την απώλεια, οικονομική και ψυχολογική, που θα υποστεί ο λαός και η χώρα – με μόνη πιθανή διέξοδο να κοιτάξει βαθιά στα αίτια της λύπης , της απαξίωσης και της ένδειας του.

Η Σελήνη σχηματίζει και ανοιχτή αντίθεση με τον Ηλιο ( ο λαός και η χώρα αντιλαμβάνεται ότι τα ενδιαφέροντα τους βρίσκονται σε αντίθεση με την ‘Συνεργασία’ και τους ‘εταίρους’), και δείχνει και συγκρουσιακές καταστάσεις στο έργο της κυβέρνησης, όχι μόνο από την βάση αλά και από τους εταίρους και συνεργάτες.

Το τετράγωνο του Ηλιου με τον Ποσειδώνα δείχνει το στοιχείο της παραπλάνησης και της ασάφειας που διακατέχει το όλο εγχείρημα, και όσον αφορά όσους το εμπνεύστηκαν ,αλλά και τις ελπίδες που τρέφουν πολλοί άλλοι για τα αποτελέσματα και τους πραγματικούς στόχους της κυβέρνησης αυτής. ( Ο Ποσειδώνας βρίσκεται στον 11ο οίκο των στόχων και των ιδανικών μεγάλων ομάδων / κομμάτωνκτλ)

Η δε σύνδεση , με όψη αντίθεσης- του Αρη με τον Ποσειδώνα εντείνει το στοιχείο της λανθασμένης αντίληψης της πραγματικής κατάστασης από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, που θα προσπαθήσουν να »θολώσουν τα νερά».

Πάντως, αυτή η κυβέρνηση , όπως προείπαμε, έχει ισχυρή στήριξη και πιθανώτατα, μεγαλύτερη διάρκεια από ότι  αρχικά προβλέφθηκε.

 

Δείτε ακόμα: Αστρολογική ανάλυση του Νέου  Πρωθυπουργού ( αγγλική γλώσσα) Εδώ :

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: