Αναρτήθηκε από: mpateskyloialeste | Νοέμβριος 6, 2011

Ανακοίνωση Κυβέρνησης Συνεργασίας με σκοπό την υπογραφή της δανειακής σύμβασης βάσει αποφάσεων της 26ης Οκτωβρίου 2011- Η αστρολογική σκοπιά

Στις 10 σήμερα το βράδυ 6 , Νοεμβρίοι 2011, ανακοινώθηκε η συμφωνία δημιουργίας Κυβέρνησης με μεταβατικό χαρακτήρα, και κύριο σκοπό να υπογράψει την δανειακή σύμβαση βάσει της συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου 2011.  Η συμφωνία έγινε από  τους αρχηγούς του κυβερνώντος κόμματος ΠΑΣΟΚ και της μείζονος αντιπολίτευσης της Νέας Δημοκρατίας, χωρίς την συμμετοχή του ελληνικού λαού.

Αυτό είναι το ωροσκόπιο της Ελλάδας για την ώρα της ανακοίνωσης της νέας κυβέρνησης.

Παρουσιάζει το γενέθλιο ωροσκόπιο ( εσωτερικός κύκλος), το προοδευμένο ( μεσαίος κύκλος) και της διελεύσεις της ώρας της ανακοίνωσης ( εξωτ. κύκλος)

Αντικατοπτρίζει την ανατρεπτικές συνθήκες κάτω από τις οποίες δημιουργείται και αυτές που θα φέρει,τις χαοτικές καταστάσεις που μπορεί να προκαλέσει, αλλά και τον στόχο για τον οποίο δημιουργείται- δηλαδή να πραγματοποιήσει και υπογράψει με απόλυτη πλειοψηφία την εν λόγω σύμβαση, η οποία θα δεσμεύσει ποικιλοτρόπως την Ελλάδα για πολλά χρόνια. ( Η προοδευμένη Σελήνη σε σύνοδο με τον Γενέθλιο Ουρανό – κόκκινη γραμμή- σε αντίθεση με τους πλανήτες στον τρίτο οίκο, καθώς και την τριπλή σύνοδο της διελαυνουσας Σελήνης με τον διελ. Ουρανό και τον προοδευμένο Αρη- μώβ γραμμή)

Η κυβέρνηση αυτή θα επιβάλλει πιεστικές και αμετάκλητες αποφάσεις , πολύ κρίσιμες για το μέλλον της χώρας ( το διελαύνον MC σύνοδο με προοδ. Πλούτωνα-μώβ γραμμή), παρά το κλίμα προσωρινής ευφορίας που δημιουργεί  στους εταίρους της χώρας πρός το παρόν ( προοδ.Ωροσκόπος σε όψη αντίθεσης με διελ. Δία, κυβερνήτη του 7ου οίκου).

Η ανακοίνωση για την κυβέρνηση αυτή και οι  μετέπειτα αποφάσεις της θα επιβάλλουν σκληρη λιτότητα ( διελ. Ηλιος σε όψη Τ-τετραγώνου με γενέθλιους Ηλιο και Κρόνο- πράσινες γραμμές).

Βεβαίως υπάρχει και ο Σταυρός σε σταθερά ζώδια – σημειώνεται με τις κόκκινες γραμμές – ο οποίος διαρκεί για μεγάλο διάστημα, που εντείνει τις συνθήκες ανατροπής , και εκτροπής, που επηρρεάζουν την χώρα σε πολλά επίπεδα .

Με την εξέλιξη αυτή και τις συνέπειες της, θα βρεθούν σε κίνδυνο απώλειας/ εκποίησης τα περιουσιακά στοιχεία και τα εδάφη της χώρας , με τρόπους  που είναι δύσκολο να γίνουν άμεσα αντιληπτοί, καθώς και το παραπλανητικό  και ‘θεατρικό’ στοιχείο του όλου εγχειρήματος, αλλά και του τρόπου διακυβέρνησης ( Η όψη αντίθεσης των διελ. Αρη με Ποσειδώνα – μπλέ γραμμή- κοντά στον άξονα  γενέθλιου MC-IC, καθώς και ο διελ. Ποσειδώνας που βρίσκεται για μεγάλο διάστημα στο υψηλότερο σημείο του ωροσκοπίου, σηματοδοτώντας την κυβέρνηση/εξουσία )

Οι αιτίες της εξέλιξης αυτής βρίσκονται στην οικονομική κυριαρχία που επιδιώκεται από ξένους εταίρους  (Ισχύει πάντα το Τ-τετράγωνο της προοδ. Αφροδίτης με γενέθλιους Δία και Πλούτωνα)

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: