Αναρτήθηκε από: mpateskyloialeste | Οκτώβριος 20, 2011

Ψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο – η αστρολογική άποψη

Μέσα σε ένα κλίμα πολεμικό, με το λαό να διαδηλώνει δυναμικά  με μαζικές κινητοποιήσεις εδώ και δυό μέρες, προσπαθώντας να προστατεύσει κάποια από τα δικαιωματά του, αλλά και την εθνική κυριαρχία, με τους προβοκάτορες να καταστρέφουν για μιά φορά ακόμα την Αθήνα, και να επιτίθενται απροκάλυπτα σε διαδηλωτές, με 40 τραυματίες και ένα νεκρό, έγινε η ψηφοφορία του πολυνομοσχέδιου στη Βουλή.

Ψηφίστηκε λοιπόν το πολυνομοσχέδιο από τους βουλευτές του κυβερνητικού κόμματος, παρά τις αντιρρήσεις κάποιων,  – με μία απώλεια: την κυρία Κατσέλη, που ευθαρσώς δήλωσε τις αντιρρήσεις της, στη βάση ότι τα μέτρα του περίφημου άρθρου 37 και δεν συμβάλλουν στην μείωση του ελλείματος, αλλά αντίθετα συντείνουν στην ύφεση και στην απώλεια εισφορών των ασφαλιστικών ταμείων, μεταξύ άλλων.

Βεβαίως,  για αυτή της την τεκμηριωμένη άποψη, διαγράφτηκε από το ΠΑΣΟΚ, και μένει με 153 βουλευτές πλέον ο Κύριος Παπανδρέου . Πάντως, και για τον ίδιο , οι αστρολογικές παράμετροι δεν είναι καθόλου ρόδινες για τις επόμενες μέρες..  Θα θυμηθεί μήπως την δηλωση του το καλοκαίρι του 2010, όπου ο Πρωθυπουργός φέρεται να είπε: «Δεν μπορώ να κυβερνήσω με 153-154 βουλευτές. Δεν θα καθήσω να με εκβιάζουν». ? ΤΑ ΝΕΑ, http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4580476

Παράλληλα, η βουλή κι η κοινωνία βρίσκονται σε κλίμα κοινωνικού καννιβαλισμού, με μιά κυβέρνηση που δεν ακούει κανέναν, δεν παίρνει πρωτοβουλίες , και αυτά μέσα σε μία Ευρώπη σε απόλυτη σύγχυση και με συνεχείς αντιπαλότητες και καθυστερήσεις.

Αλλος ένας σταυρός λοιπόν για την Ελλάδα σήμερα..

Στον χάρτη ανωτέρω, βλέπουμε το ωροσκόπιο της Ελλάδας ( εσωτερικό κύκλο), το προοδευτικό ωροσκόπιο ( μεσαίο κύκλο) και τις διελεύσεις της ημέρας( εξωτερικο κύκλο). Η συγκέντρωση πολλών πλανητών περί τα μέσα των σταθερών ζωδίων, μαζί με τους διελαύνοντες πλανήτες , δημιούργησαν τον σταυρό- μαζί βέβαια και την είσοδο της Σελήνης στον Λέοντα.

Ο σταυρός αστρολογικά , με λίγα λόγια σημαίνει ‘μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα’, και όχι σωτηρία!

Ενα παρόμοιο σταυρό , αλά στις άλλες όψεις Τ- τετραγώνου στα παρορμητικά ζώδια, είχαμε και στις 27 Σεπτεμβρίου, που  αναφέραμε στο άρθρο  »Σήμερα ‘σώζεται’ η Ελλάδα και εξοντώνονται οι Ελληνες – η σκοπιά της αστρολογίας΄΄, 27 Σεπτ. 2011 .Παρεπιπτόντως, και εκείνη την ημέρα είχαμε σοβαρότατες ταραχές στην Αθήνα, και ανακοινώθηκαν πολλά σκληρότατα μέτρα. Παρά ταύτα, ο σημερινός σταυρός είναι σκληρότερος, λόγω του ότι βρίσκεται σε σταθερά ζώδια κα με την παρουσία του Ουρανού, πλανήτη ανατρεπτικού, εγωιστικού, αλλά και χαοτικού.

 Το που οδηγεί αυτό το νομοσχέδιο, σε απώλεια εργασιακών δικαιωμάτων, εξαφάνιση προοπτικών ανάπτυξης, υπερφορολόγηση ακόμα και των εισοδημάτων κάτω από το ευρωπαϊκό όριο της φτώχειας, διευρυνση της ύφεσης, αυξησης του χρέους κτλ., έχει ήδη συζητηθεί ευρέως , και γι’ αυτο είχε απέναντι του την πλειονότητα της κοινωνίας.

Οδηγούμαστε λοιπόν σε μιά χαοτική κατάσταση μεγάλης αβεβαιότητας, οικονομικής και κοινωνικής,που θα συνεχίσει να ταλανίζει την Ελλάδα- και από τη Ευρώπη δεν μπορούμε να περιμένουμε πραγματικές λύσεις, διότι βρίσκεται και αυτή σε συγκρουσιακές καταστάσεις. Η Ελλάδα , αφού περάσει δια πυρός και σιδήρου, μετά τα μέσα της δεκαετίας θα μπορέσει να δεί το φώς στο βάθος του τούνελ.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: