Αναρτήθηκε από: mpateskyloialeste | Σεπτεμβρίου 27, 2011

Σήμερα ‘σώζεται’ η Ελλάδα και εξοντώνονται οι Ελληνες – η σκοπιά της αστρολογίας

Δεν θα αναφερθούμε σήμερα  ενα πρός ένα, στα νέα μέτρα  -φωτιά που πρό ολίγου ανακοίνωσε ο Υπ. Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος. 

Υπάρχουν ήδη δημοσιευμένα , με κάθε ανατριχιαστική λεπτομέρεια.  Σίγουρα, αν δεν έχετε παγώσει ( έχετε όλο το χρόνο να παγώσετε , με τις καινούργιες τιμές του πετρελαίου), ή δεν έχετε ήδη πάθει έμφραγμα ( ελπίζω πως όχι) και κάνετε τον κόπο να τα δείτε στο σύνολό τους, και πως αυτά επηρρεάζουν εσάς, ή και άλλους που γνωρίζετε, θα καταλάβετε τι εννοούμε .

Αφορούν βέβαια την πλειονότητα του ελληνικού λαού, και κυρίως  τα χαμηλά και μεσαία εισοδήματα, εντείνοντας και παρατείνοντας την φτώχεια, την ύφεση, την ανεργία, με αποτέλεσμα  και την εξαθλίωση.

 Και  τα μέτρα αυτά όχι μόνο δεν  μειώνουν , αλλά αντίθετα αυξάνουν το υπέρογκο και συνεχώς αυξανόμενο χρέος της χώρας μας,  χωρίς κανένα , έστω, ψείγμα υποψίας ανάπτυξης στο προβλεπόμενο μέλλον ( αν ακούσατε την ομιλία του κ. Βενιζέλου , το είπε και αυτό :» Δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη σε περιβάλλον ύφεσης΄΄ ).

Οπωσδήποτε, δεν μπορεί να περιμένει κανείς τίποτα δημιουργικό, ή εποικοδομητικό, από κυβερνήτες που δικαιολογούν την μη επίτευξη οικονομικών στόχων στο γεγονός  ότι » η ύφεση ήταν πολύ μεγαλύτερη απ’ ότι προβλέψαμε» , λες και η ύφεση είναι κάποιο απρόβλεπτο καιρικό φαινόμενο.

Η ύφεση , όπως είναι γνωστό σε κάθε πρωτοετή φοιτητή οικονομικών, είναι πάντα άμεση συνάρτηση της αυξημένης φορολογίας, της ανυπαρξίας αναπτυξιακής πολιτικής, της ανεργίας και όλων των άλλων μέτρων που είχε ήδη πάρει η κυβέρνηση σε συνεργασία με την Τρόϊκα, κατά τα φαινόμενα με λάθος δεδομένα και λάθος υπολογισμούς.

Ούτε βέβαια μπορεί να βρεί καμμιά λογική στο μέτρο ότι οι φορολογούμενοι είναι τώρα υποχρεωμένοι να καταναλώνουν, αλλιώς θα φορολογούνται επιπλέον!! ( το νέο μέτρο με τις αποδείξεις)

Εκτος από τα μαντάτα του μεσημεριού που ανακοίνωσε ο υπουργός, έχουμε και την ψήφιση του ΄τέλους΄’ ακινήτων, δηλαδή το μόνιμο επιπρόσθετο φόρο πάνω σε όλους τους άλλους φόρους, κτλ. που βαρύνει τα ‘κεραμίδια’ που έχουν πάνω απ’ το κεφάλι τους οι περισσότεροι  Ελληνες- προφανώς δέιγμα υπέρογκου πλούτου και φοροδιαφυγής για τους κυβερνώντες.

 Εν κατακλείδι, η Ελλάδα θα έχει την βαρύτερη φορολογία, με τις μηδαμινότερες παροχές τουλάχιστον στην Ευρώπη.

Και βέβαια, έπεται συνέχεια της φοροεπιδρομής..

Για να έρθουμε τώρα και σε αυτό που μας λέει η αστρολογία, ακόμα και οι μη-γνώστες μπορείτε να δείτε τον »Σταυρό΄΄ με μαύρο χρώμα,που δημιουργείται σήμερα στο γενέθλιο ωροσκόπιο της Ελλάδας ( εσωτ. κύκλος) , το προοδευμένο ( μεσαίος κύκλος) και τις διελεύσεις της ημέρας.

Το ήδη υπάρχον Τ-τετράγωνο , μέρος του σταυρού ( έχουμε μιλήσει επανειλλημένα γι’ αυτό) που οδήγησε τη χώρα, εδώ και δύο χρόνια, στην απόλυτη απώλεια της εθνικής κυριαρχίας, αλλά και της οικονομικής εξαθλίωσης, ενεργοποιείται , για άλλη μιά φορά, όπως έγινε και στην ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου.

Σήμερα όμως , αυτό γίνεται με την τριπλή σύνοδο των διελαυνόντων πλανητών Ηλιου, Ερμή και της Σελήνης, τονίζοντας έτσι τα σημαίνοντα  του Τ-τετραγώνου.

Παράλληλα, βλέπουμε τον διελ. Αρη σε αντίθεση με την προοδ. Σελήνη, πάνω στον δεύτεροοο συνδυασμό της  ανατρεπτικής αντίθεσης πλανητών ( Η Κόκκινη γραμμή) , που σημαίνει  την επίθεση, στο λαό, τις ανατροπές, αλλά και συγκρούσεις και επαναστατικές τάσεις. Επειδή βέβαια η νατίθεση γίνεται στον 3ο-9ο οίκο, έχει δημιουργήσει και το χάος στις μετακινήσεις.

 Και για να συνοψίσουμε – να πούμε εδώ ότι , αν και η αστρολογία δεν προκαλεί τα γεγονότα , αλλά τα καθρεφτίζει.  Θα μπορούσε θεωρητικά κανείς να παρακάμψει, ή και να χρησιμοποιήσει διαφορετικά τις ενδείξεις των πλανητών,αλλά αυτό απαιτεί πλήρη συνειδητοποίηση των καταστάσεων, και των αιτίων που οδήγησαν σε αυτές.

Δυστυχώς, οι περισσότεροι Ελληνες μέχρι στιγμής, δεν φαίνεται να έχουν καταλάβει τι τους συμβαίνει , αποκοιμισμένοι όπως ήταν για πολλά χρόνια, τακτοποιώντας τις δουλίτσες τους με τους » Βολευτές», ή, και αν δεν το έκαναν αυτό, αποκοιμισμένοι από την ψεύτικη εικόνα  εύκολης ευημερίας που τους πούλαγε το καθεστώς.

Λέμε, οι περισσότεροι,  γιατί υπάρχουν και αυτοί που τα έβλεπαν , που προσπαθούσαν να παράγουν, που δεν φοροδιαφεύγανε, αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα ενάντια στις κοιμισμένες μάζες, αυτές που ψήφιζαν τόσα χρόνια τους »μαζί τα φάγανε»

Το καθεστώς όμως – αυτό που ακόμα κυβερνάει – έδειξε απότομα το πραγματικό, το άσκημο πρόσωπο του, με απόλυτα παράλογα μέτρα, παράλληλα προσπαθώντας  με πλάγιο τρόπο να βολέψει και τους γνωστούς-άγνωστους πελάτες του, ψηφοφόρους και μεγαλοφοροφυγάδες.

Το επόμενο βήμα? Η χρεωκοπία, συντεταγμένη , με χοντρό κούρεμα, χωρίς να αποκλείεται και η ασύντακτη, και με συνέπεις που ούτε οι οικονομολόγοι δεν μπορούν να προβλέψουν με ακρίβεια.

Μόνη διέξοδος? Να καταλάβουν οι Ελληνες τι συμβαίνει, και να χρησιμοποιήσουν συλλογικά, τις δυνάμεις του Ουρανού, για μιά πραγματική ανατροπή – ανατροπή των σαθρών βάσεων και δομών , κοινωνικών και οικονομικών, πάνω στα οποία στηριζόταν καμμιά τριανταριά και βάλε χρόνια η Ελλάδα.

Διαφορετικά, τις πιό δύσκολες μέρες από τα μέσα του 2012 και 2013-14 που έρχονται, καλύτερα να μην είμαστε εδώ..

 αλλά σε άλλη ήπειρο..

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: