Αναρτήθηκε από: mpateskyloialeste | Ιουνίου 16, 2011

Χρόνια Πολλά στον κύριο Παπανδρέου -η αστρολογική άποψη

(Η φωτό απο διαδηλώσεις ενάντια στον ασφαλιστικό νόμο Πετραλιά το 2008)

Χρόνια Πολλά στον κύριο Πρωθυπουργό για τα γενέθλια του σήμερα – αλλά και Χρόνια Πολλά σε όλους τους Μνημόνιους, αν βέβαια υπάρχουν κάποιοι που έχουν βαφτιστεί με το όνομα αυτό.

Θα έχετε μάθει πιά οι περισσότεροι, ότι σήμερα το εορτολόγιο εορτάζει τον Οσιο Μνημόνιο. Και, όλως τυχαίως βέβαια, σήμερα έχει γενέθλια και ο κύριος Παπανδρέου, ο Πρωθυπουργός που σύναψε το Μνημόνιο στην Ελλάδα.

Τις τελευταίες μέρες είχαμε πολλές και δραματικές εξελίξεις στην χώρα, και από οικονομικής πλευράς – τα στοιχεία έδειξαν ότι το Μνημόνιο που υπογράφηκε πέρσι το Μάϊο 2010 δεν βγαίνει, η κυβέρνηση αποφάσισε νέα, σκληρότερα μέτρα, και ο λαός, αντιλαμβανόμενος ότι οι θυσίες του δεν αποδίδουν, η χώρα του και η περιουσία της θα πουληθεί αντί πινακίου φακής, και μπροστά του βλέπει μόνον τα χειρότερα , βγήκε στις πλατείες διαδηλώνοντας ειρηνικά μεν, μαζικά δε.

Θα ήθελε κανείς να πιστεύει, θα έλπιζε, ότι οι μαζικές και συνεχιζόμενες ειρηνικές διαδηλώσεις ενός λαού, θα έπιαναν τόπο σε μιά Δημοκρατία.

Και χτές, 15 Ιουνίου, με την τεράστια διαδήλωση στο Σύνταγμα, και παρά τις προσπάθειες των »γνωστών άγνωστων» να διαλύσουν την τεράστια αυτή διαδήλωση, για λίγες ώρες νομίσαμε ότι κάτι δραστικό θα γινόταν. Ο πρωθυπουργός, όπως ανάφεραν πολλά ΜΜΕ,  είπε ότι θα παραιτηθεί. Διαβουλεύσεις επί διαβουλεύσεων,εικασίες, συζητήσεις, τα ΜΜΕ ξεσηκωμένα να προσπαθούν να προβλέψουν πως θα συντεθεί  κυβέρνηση που θα αναδιαπραγματευθεί το Μνημόνιο , κτλ.κτλ.

Και το τελικό αποτέλεσμα?  Το θρίλερ έληξε με την ανακοίνωση του Πρωθυπουργού για επικείμενο Ανασχηματισμό…

Αλλωστε, δεν έπρεπε να περιμένουμε και τίποτα καλύτερο, παρά ασαφείς/παραπλανητικές και συγκεχυμένες δηλώσεις από τους ‘υψηλά ιστάμενους’..

( ο διελαύνων Ποσειδώνας βρίσκεται στον δέκατο οίκο -κυβερνήσεις, διοίκηση- του ωροσκόπιου της Ελλάδας και σε τετράγωνο με τον ωροσκόπο της Ελλάδας -παραπλάνηση, και ρευστή και ασαφής κατάσταση).

Το ωροσκόπιο της Ελλάδας, που έχουμε αναλύσει σε προηγούμενες δημοσιεύσεις, παραμένει εξαιρετικά δύσκολο, τα χειρότερα έρχονται μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, και φώς δεν θα φανεί πρίν το τέλος πενταετίας.Οι απρόβλεπτες καταστάσεις θα συνεχιστούν και θα ενταθούν, γιατί υπάρχουν έντονα παιχνίδια εξουσίας, με στόχους πολιτικούς, αλλά και βέβαια οικονομικούς.

Ο λαός της Ελλάδας πρέπει να κατάλαβε ειδικά χτές, ότι οι αγώνες του και οι διαδηλώσεις του χρησιμοποιούνται για επικοινωνιακά παιχνίδια , με στόχο εσωκομματικό. ( Η χτεσινή έκλειψη  Σεληνης, στις 24 μοίρες Τοξότη, επηρρέασε αρνητικά την γενέθλια όψη της Ελλάδαςτου τετραγώνου Σεληνης-Αφροδίτης, που αφορά το λαό της χώρας, και δείχνει ασκήμια και δυσαρέσκεια)

Με την ευκαιρία αυτή, ας ρίξουμε μιά πιό λεπτομερή ματιά στο γενέθλιο και το προοδευτικό ωροσκόπιο του κυρίου Παπανδρέου, εν όψει βέβαια και των πρόσφατων γεγονότων στη χώρα μας.

Εμφανίζεται παρακάτω το γενέθλιο ( στον εσωτερικό κύκλο) και το προοδευτικό ωροσκόπιο ( στον εξωτερικό κύκλο) του κυρίου πρωθυπουργού  (να θυμίσουμε εδώ ότι η ώρα γέννησης δεν είναι ακριβής , άρα δεν έχουμε την θέση του ωροσκόπου ούτε και την ακριβή θέση της προοδευμένης Σελήνης)

Κατ’αρχή, ο πρωθυπουργός είναι Δίδυμος, κι αυτό σημαίνει »δύο», ή »διπλό», και, επειδή είναι ζώδιο του αέρα, και αφορά την επικοινωνία, ασχολείται πολύ με το επικοινωνιακό κομμάτι της διακυβέρνησης.  Οι όψεις τριγώνου από τον γενέθλιο Κρόνο και Ποσειδώνα, λειτουργούν υποστηρικτικά στην ‘διπλότητα’, παρέχοντας οργάνωση και σχεδιασμό ( Κρόνος) καθώς και έναν αέρα φιλανθρωπίας,ενδιαφέροντος για την τέχνη και τα ανθρωπιστικά θέματα , κάτω από το απροσδιόριστο πέπλο του Ποσειδώνα.

Ενα κυρίαρχο στοιχείο του προοδευτικού ωροσκοπίου είναι το ισχυρό Τ-τετράγωνο, με κέντρο την σύνοδο Προοδ. Ηλιου-Πλούτωνα ( αποφασιστικότητα για επιβολή), σε τετράγωνο με τον προοδ. Αρη και τον Δία. Με αυτή την όψη, η ανάγκη της εξουσίας είναι εντονότατη, και μάλιστα, λόγω συμμετοχής του Δία και του Αρη, αυτός επιδιώκεται με ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ, ενάντια σε κάθε αντίδραση. Και σίγουρα, με αυτές τις πλανητικές όψεις, θα υπάρξει τεράστια αντίδραση από πολλές πλευρές. Πράγματι, τις τελευταίες μέρες , δέχτηκε μεγάλες πιέσεις ο Γ. Παπανδρέου, και από τα αποτελέσματα της πολιτικής του Μνημονίου, και από τις λαϊκές πιέσεις, αλλά και εσωκομματικά (ο διελαύνων Αρης στις 20-22 μοίρες του Ταύρου στο προαναφερόμενο Τ-τετράγωνο).

Οι χτεσινές ενέργειες του κυρίου Παπανδρέου πιθανά υποκινήθηκαν, απο κάποια αισιοδοξία που είχε ότι μπορούσε να μανουβράρει την κατάσταση με διάφορες διαβουλευσεις, συζητήσεις και υποσχέσεις ( Διελ. Ηλιος σε εξάγωνο με την σύνοδο προοδ. Ηλιου-Πλούτωνα).

Αλλά σίγουρα κινήθηκε και από κάποιες λανθασμένες αντιλήψεις και ιδεοληψίες που έχει , και λανθασμένη αξιολόγηση ατόμων και δεδομένων, και καταστάσεων όσον αφορά συνεργάτε, φίλους και αντιπάλους  ( Η γενέθλια Σελήνη του , από τα μέσα του Κριού, βρίσκεται σε αντίθεση με Κρόνο-ψυχική σκληρότητα- και Ποσειδώνα- φαντασιώσεις, αποφυγή της πραγματικότητας-, καθώς και τετράγωνο με Ουρανό- απρόβλεπτος ψυχισμός και ενέργειες- αλλά έχει ένα εξάγωνο από τον Πλούτωνα –  ψυχικές αντοχές, ανάγκη επιβολής στους άλλους, ισχυρό πρότυπο μητέρας. Οι τάσεις αυτές εντείνονται από την ‘δευτερη επιστροφή του Κρόνου΄’, μια περίοδο στην ζωή του κάθε ανθρώπου γύρω στα 58-60 χρόνια, μια περίοδος που γίνεται πρακτικός απολογισμός των πεπραγμένων του, και πρέπει να αντιμετωπιστεί η πραγματικότητα με το πραγματικό της πρόσωπο, κι όχι όπως θα επιθυμούσε να είναι)

Ενα κυρίαρχο στοιχείο είναι ότι η χτεσινή έκλειψη έγινε σε αντίθεση με την σύνοδο γενέθλιου Ηλιου-Αφροδίτης του Γ. Παπανδρέου, που δημιουργεί έντονη δυσαρέσκεια, αλλά και ενεργοποιεί τις τάσεις να συνεχίσει να επιβάλλει τη θέληση του ενάντια σε κάθε αντίδραση (σηματοδοτείται από το προοδ. Τ-τετράγωνο που προαναφέραμε).

Οι εξελίξεις είναι και πάλι ραγδαίες και απρόβλεπτες, ( ο διελαύνων Ουρανός δεν θα αφήσει την Ελλάδα ήσυχη για 4-5 χρόνια),  με το κόμμα του κυρίου Παπανδρέου το ΠΑΣΟΚ σε μεγάλο αναβρασμό, αλλά και η θελκτικότητα της καρέκλας-εξουσίας πολύ μεγάλη, και προς το παρόν,χωρίς αρνητικά αποτελέσματα ως προς τους στόχους του κόμματος και της κυβέρνησης. Πάντως, αναμένουμε ένα πολύ θερμό καλοκαίρι, άνευ »μπάνιων λαού», και, θα αναφέρουμε ορισμένες κρίσιμες ημερομηνίες,  ( αν και υπάρχουν τόσες πολλές κρίσιμες μέρες) , όπως το τρίτο δεκαήμερο του Ιουλίου ( ο Αρης ενεργοποιεί την έκλειψη), αλλά , κυρίως για το σύνολο του ΠΑΣΟΚ, γύρω στις23-24 Ιουνίου,6-8 Ιουλίου, και  τα μέσα με τέλη Αυγούστου.( λόγω των πλανητικών διελεύσεων που γίνονται με φόντο τον διελαύνοντα Κρόνο στο προοδ. ωροσκόπιο του κόμματος).

Οσο για την Ελλάδα? και τέλη Ιουνίου, και αρχές Αυγούστου φαίνονται κρίσιμες, μεταξύ πολλών άλλων ημερομηνιών, όχι μόνον λόγω εξελίξεων, αλλά και αποφάσεων και διαβουλεύσεων που γίνονται για το μέλλον μας.

Ας κρατηθούμε καλά λοιπόν , Ελληνες, γιατί το ταξίδι μας έχει πολλά σκαμπανεβάσματα και πολλές λακούβες.

Κατά τα άλλα, τα Χρόνια μας Πολλά στους εορτάζοντες Μνημόνιους και σε όλους όσους έχουν γενέθλια!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: