Αναρτήθηκε από: mpateskyloialeste | Μαΐου 10, 2011

Εγκληματικότητα στην Αθήνα -η πόλις εάλω-η αστρολογική άποψη.

 Το σημερινό αποτρόπαιο έγκλημα, δηλαδή η βίαια δολοφονία ενός ανθρώπου που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από τρείς αλλοδαπούς ,  έκανε το ποτήρι να ξεχειλίσει για τους κατοίκους του κέντρου  της πόλης της Αθήνας,που τους τελευταιους μήνες βιώνουν την πλήρη κατάρρευση της πόλης τους από κάθε πλευρά.

Παρουσιάζουμε το προοδευμένο ωροσκόπιο της πόλης, από την ημερομηνία που έγιναν οι πρώτες εκλογές του Δήμου της Αθήνας το 1835


Το γενέθλιο ωροσκόπιο, μεταξύ άλλων, έχει έναν δύσκολο συνδυασμό- το Τ-τετράγωνο του Ηλιου-Πλούτωνα σε τετράγωνο με Αρη και αντίθεση με Κρόνο ( δείχνει την επιβολή αλλά και επιβουλή διαφόρων συμφερόντων που με υπόγειο τρόπο προσπαθούν να υπερισχύσουν στην πόλη).

Τα τελευταία χρόνια , υπάρχει μεγάλη έξαρση της βίας και της εγκληματικότητας στην πόλη , που έχει ξεκινήσει από κάποια εξουσία με υπόγεια/εγκληματικά  σχέδια – τα σχέδια αυτά εμπλέκουν και στοιχεία ξένα , η από το εξωτερικό ( προοδ. Δίας σε σύνοδο με γεν. Αρη, και τετράγωνο με Πλούτωνα, στην ακμή του 10ου οίκου). Το γεγονός ότι η έξαρση της βίας και της εγκληματικότηταςπροέρχεται από το εξωτερικό, υποστηρίζεται και από τον Ποσειδώνα του Ηλιακού τόξου, κυβερνήτη του 9ου οίκου ( ξένοι, εξωτερικό)που  βρίσκεται επάνω στον γενέθλιο ωροσκόπο.  Είναι άλλωστε εμφανές ότι η αθρόα και ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση έχει κάνει την πόλη αγνώριστη τ τελευταί χρόνια. Επίσης, ο Κρόνος του Ηλιακού τόξου, κυβερνήτης του 6ου οίκου, βρίσκεται σε σύνοδο με το γενέθλιο Μεσουράνημα, δείχνει και την δύσκολη καθημερινότητα, που έχει επιβληθεί στην πόλη, μιά πόλη που η βία, η πορνεία, οι ληστείες και κάθε μορφής παραβατικότητα έχουν γίνει καθεστώς, αλλά υπάρχει απόλυτη δυστοκία/έλλειψη δράσης και λύσεων από την εξουσία για το πρόβλημα.

Οι προοδευμένες όψεις δείχνουν, όπως είπαμε, ότι το πρόβλημα άρχισε να εντείνεται εδώ και πολλά χρόνια, βασικά από το 1990 ( ο προοδ. Δίας ήταν τότε στις 10 μοίρες του Καρκίνου, σε τετράγωνο με τον γεν. Ηλιο,στο οποίο παραμένει ακόμα).

Στις μέρες μας όμως, ο διελαύνων Δίας, και κυρίως ο Κρόνος, έφεραν την κατάσταση στο ‘εδώ και μή παρέκει’.

Το αξιοπερίεργο είναι ότι, το προοδ.ωροσκόπιο της Αθήνας, έχει κάποιες ομοιότητες με το προοδ.ωροσκόπιο της Ελλάδας, όσον αφορά το Τ-τετράγωνο Ηλιου-Αρη με Δία και Πλούτωνα για την Αθήνα, και με αφροδίτη με Δία και Πλούτωνα για την Ελλάδα. Και στα δύο βλέπουμε  το τετράγωνο του Δία-Πλούτωνα, δηλαδή την έξαρση κάποιων δυνάμεων που δρούν υπόγεια και λυμαίνονται την χώρα, και την πόλη.

Τι μέλλει γενέσθαι? Ο διελαύνων Κρόνος δυστυχώς, εξακολουθεί να κινείται στον 4ο οίκο και να ενεργοποιεί το Τ-τετράγωνο που αναφέραμε. Και προβλέπεται να φύγει μετά τα μέσα του 2012- πιθανά γιατί τα συμφέροντα που στηρίζουν τις πηγές της εγκληματικότητας, έχουν γερές ρίζες στις δομές εξουσίας, και δεν θα ξεριζωθούν εύκολα. Πάντως διαφαίνεται ότι οι πολίτες θα γίνουν δραστικότεροι τώρα, για να διεκδικήσουν και πάλι την πόλη τους, αντί να κυτάζουν αμήχανοι υπομένοντας την μοίρα τους.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: