Αναρτήθηκε από: mpateskyloialeste | Απρίλιος 21, 2011

21η Απριλίου 44 χρόνια μετά -Χούντες παληές, χούντες καινούργιες !

Advertisements

Responses

 1. Έχει ένα δίκιο πιστεύω αυτη η εικόνα! Αρκεί να σκεφτούμε ως εξής:

  1. Αντί για στολές φοράνε κουστούμια
  2. Αντί για άρματα έχουν τη μείωση συντάξεων – μισθών
  3. Αντί για υποτιθέμενα βασανιστήρια έχουμε το μνημόνιο
  4. Αντί για Συνταγματάρχες έχουμε Τρώικα..
  5. Αντί για Συνταγματάρχη Ιωάννη Λαδά θα μπορούσαμε να βάλουμε τον Γιωργάκη ως δεξί χέρι της Τρώικας.. Αλλά μάλλον καμια σχεση μεταξύ των 2 αφού ο κ. Συνταγματάρχης είχε διακριθεί με 1 Πολεμικό Σταυρό,3 Μετάλλια Εξαιρέτων Πράξεων,3 Μετάλλια Ανδρείας ως Ήρωας της Περιόδου 40-49. Ο δε Γιωργάκης έχει τιμηθεί με το Μετάλλιο Ανοικτής Παλάμης του Πολίτη, και 3 Μετάλλια Εθνικής Προδωσίας…

  • Βέβαια, οι δικτατορίες έχουν εξελιχθεί κι αυτές και δεν χρησιμοποιούν πιά τάνκς, στρατούς με όπλα και άλλα τέτοια παληομοδίτικα μέσα. Τώρα παίρνουν την εξουσία με απόλυτα δημοκρατικές εκλογές,υποσχόμενοι λαγούς μς πετραχείλια, αλλά -ΑΛΛΑ- υπάρχει το ΧΡΕΟΣ, που βέβαια ποτέ δεν φανταστήκαν ότι είχαμε ,αφού λεφτά υπήρχαν, αλλά τους προέκυψε άξαφνα,ακριβώς την επόμενη ημέρα των εκλογών και αναγκαστικά θα περικοπούν όλα τα εργατικά δικαιώματα, συντάξεις κλπ. Επίσης, με σημαία πάντα τα ‘ανθρώπινα δικαιώματα’ κάποιων που εμφανίστηκαν από το πουθενά, καταπατούνται τα δικαιώματα των ιθαγενών.
   Κάτι χαρτιά που παληά τα λέγανε ‘Σύνταγμα’ και δήθεν προστατεύανε τους ιθαγενείς, τώρα καταπατούνται σιωπηρά ( θα τα ξεχάσουνε σιγά-σιγά οι ιθαγενείς, αφού δεν υπαρχει κανείς πιά να τα εφαρμόζει..)
   Δεν χρησιμοποιούν ξεκάθαρη λογοκρισία, αλλά περνάνε νόμους που απαγορεύουν την έκφραση αντιπάθειας-δημιουργούν εχθροπάθειες αυτές οι εκφράσεις. Δεν υπάρχει ρητή απαγόρευση κυκλοφορίας, αλλά απλα συμβουλεύουν τους πολίτες , να μην κυκλοφορούν τη νύχτα, να μην αντιστέκονται στους ληστές άμα θέλουν να σώσουν το τομάρι τους, γιατί, τι να κάνουμε άλλωστε, αυξήθηκε άξαφνα η εγκληματικότητα, και οι ‘αρχές’ δεν μπορούν να κάνουν τίποτα άλλο παρά να σου δίνουν οδηγίες .
   Ωραία την έχει στήσει τη δουλειά ο ‘Μανωλιός’- απλά ξεχνάει ο Μανωλιός το παληό ρητό ΤΟΥ ΛΙΝΚΟΛΝ »ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΓΙΑ ΛΙΓΟ, ΛΙΓΟΥΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ» …


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: