Αναρτήθηκε από: mpateskyloialeste | Φεβρουαρίου 11, 2011

H είσοδος του Ουρανού στον Κριό-εκρηκτικό μείγμα για την Ελλάδα

Τις τελευταίες ημέρες είδαμε εξάρσεις σε πολλούς τομείς της κοινωνικής και οικονομικής ζωής στην Ελλάδα, αλλά και τις αντιδράσεις από την εξουσία, που παρουσιάζουν σημάδια τάσης αυξημένης καταστολής σε κινητοποιήσεις των παντός είδους αντιφρονούντων.

Τα συμβάντα αυτά συμβάδιζαν με την ενεργοποίηση του Τ-τετραγώνου της προοδευμένης Αφροδίτης με τογενέθλιο τετράγωνο Δία-Πλούτωνα στο ωροσκόπιο της Ελλάδας, για το οποίο έχουμε μιλήσει και σε προηγούμενα άρθρα. Το Τ-τετράγωνο ενεργοποιήθηκε από την διέλευση του Δία στις 5 μοίρες του Κριού αλλά και της Αφροδίτης στις 5 μοίρες του Αιγόκερω ( 9-10 Φεβ.), δημιουργώντας μιά κατάσταση αισιοδοξίας για κάποια επικείμενη επίλυση του τεράστιου προβλήματος του ελληνικού χρέους. Η κατάσταση αυτή όμως είναι προσωρινή, γιατί συνοδεύεται από ακόμα σκληρότατα μέτρα που μέλλουν να έρθουν. Αλλωστε, η αισιοδοξία που μπορεί να δώσει η Αφροδίτη σε όψη με τον Δία, συνοδεύεται και από τον διελαύνοντα  Πλούτωνα στον Αιγόκερω – η σκληρή επιβολή μιάς αμείλικτης εξουσίας, που πηγάζει μάλλον έξωθεν και δρά κυρίως μέσω των οικονομικών, αλλά για να επιβληθεί, χρησιμοποιεί και οποιοδήποτε άλλο μέσο καταστολήςτων λαϊκων αντιδράσεων της είναι διαθέσιμο- είτε αυτά είναι δυνάμεις καταστολής ( Πλούτωνας) η και πολιτικά η ΜΜΕ ( Δίας).

(ακολουθεί το προοδευμένο ωροσκόπιοτης Ελλάδας για τις 10 Φεβ. 2011 (εσωτ. κύκλος γενέθλιο, μεσαίος κύκλος προοδευμένο και εξωτ. κύκλος διελεύσεις)

Προοδευμένο ωροσκόπιο Ελλάδας Φεβ.2011

Σε λίγες μέρες ( 12 Μαρτίου 2011) θα μπεί και ο Ουρανός στον Κριό και θα κάνει όψη συνόδου με τον προοδευμένο Αρη της Ελλάδας, σηματοδοτωντας ακόμα πιό απρόβλεπτες και εκρηκτικές καταστάσεις για την Ελλάδα, με έντονο το στοιχείο της επιθετικότητας , ακολουθείται δε από μιά σειρά διελεύσεων που πυροδοτούν τις αρνητικές όψεις της Ελλάδας.

Αυτές τις ημέρες που διανύουμε, φημολογείται και η μεγάλη πιθανότητα εκλογών την περίοδο του Απριλίου- Μαϊου, λόγω της επικείμενης συμφωνίας που πρέπει να δεσμευθεί η κυβέρνηση για να αυξήσει το πρωτογενές πλεόνασμα σε σχέση με το ΑΕΠ στο +5% μέχρι το 2015- άθλος πραγματικά δυσβάστακτος για τα δεδομένα της Ελλάδας , όπου η ανάπτυξη ,λόγω της έντονης οικονομικής ύφεσης, θα αργήσει να έρθει, και έτσι ο στόχος αυτός μπορεί να επιτευχθεί μόνον με εντονότερες περικοπές σε μισθούς, συντάξεις, κοινωνικές παροχές και υπηρεσίες, αλλά και απολύσεις και αύξηση τιμών και φόρων.

Πάντως, είτε γίνουν εκλογές είτε όχι, στο άμεσο διάστημα , μπάινουμε σε μιά περίοδο βαθειάς κοινωνικής και οικονομικής αναταραχής, και θα αναφέρω ωρισμένες από τις σημαντικές ημερομηνίες λόγω των διελεύσεων-  γύρω στις 10-12 Μαρτίου ( Ερμής και Ουρανός στον Κριό),21-26 μαρτίου ( Ηλιος με Ουρανό στον Κριό), 1-9 Απριλίου ( ο εκρηκτικός Αρης  σε σύνοδο με τον Ουρανό στον Κριό), 1 Μαϊου ( Ο Ηλιος σε τετράγωνο με την αντίθεση πλανητων 3ου-9ου οίκου,), και κατόπιν αυτού την παρατεταμένη παραμονή του Κρόνου στις 10 μοίρες του Ζυγού, που επηρρεάζει και πάλι το Τ-τετράγωνο που προαναφέραμε, κατά πάσα πιθανότητα με την σκληρή επιβολή περαιτέρω μέτρωνπου θα ψηφιστούν με νόμους, και θα εντείνουν την φτώχεια και την ανέχεια παράλληλα όμως με τις κοινωνικές αναταραχές και την καταρράκωση της καθημερινότητας μας. Το Αυγουστο έχουμε μιά άλλη δύσκολη περίοδο, 3-12 Αυγούστου ( Αρης στον Καρκίνο σε τετράγωνο με διελαυνοντα Ουρανό, καθώς και τον Δία σε όψη τετραγώνου με την αντίθεση του 3ου-9ου οίκου), που θα φέρουν και πάλι ανατροπές σε πολλούς τομείς που τους θεωρούσαμε δεδομένους, και που μάλλον δεν μπορούν καν να  φανταστούν οι Ελληνες, ούτε καν αυτοί που πέρασαν και τα χρόνια της χούντας ( πιθανότατα και θέματα εθνικής κυριαρχίας, αλλά και εσωτερικής ασφάλειας).

Ας μην ξεχνάμε όμως… Η Ελλάδα είναι μιά ‘Ουράνια’ χώρα- έχει σύνοδο γενέθλιου Ηλιου με τον Ουρανό που συμβαδίζει με το γεγονός ότι γεννήθηκε μέσα από μιά επανάσταση μετά το 1821- και σαν επαναστατικός λαός, όταν μετά από 3 ως 4 χρόνια περάσουν τα πλέον δύσκολα, μπορεσουμε να ανοίξουμε μόνοι μας το δρόμο γιά μιά καλύτερη Ελλάδα μετα το 2016 – Καλό μας κουράγιο!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: