Αναρτήθηκε από: mpateskyloialeste | Ιουνίου 24, 2010

Ελλάδα και έκλειψη 26ης Ιουνίου 2010-Η αρχή του τέλους ασφαλιστικών και εργασιακών δικαιωμάτων

Αν ήθελε κανείς να καταστρέψει κάτι – μιά κατάσταση, ή σχέση, ή ότιδήποτε δεδομένο – δεν θα μπορούσε να βρεί καλύτερες ( ή, στην περίπτωση μας, χειρότερες) πλανητικές όψεις για να το επιτελέσει. Αν το ωροσκόπιο αφορούσε άτομο, που είχε κάποια ασθένεια, η ‘κατάληξη’ θα ήταν η πρώτη σκέψη που θα ερχόταν στο νού σαν ερμηνεία.

Εδώ όμως, θα εξετάσουμε το ωροσκόπιο της Ελλάδας και τις πλανητικές όψεις που το αφορούν στις 26 Ιουνίου 2010, με την σεληνιακή έκλειψη στις 4 μοίρες του άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω. Η έκλειψη σηματοδοτεί την ψήφιση του ασφαλιστικού νομοσχέδιου, στο οποίο όπως φαίνεται θα ενσωματωθεί και το εργασιακό. Στις 25Ιουνίου,μία ημέρα πρίν την σεληνιακή έκλειψη που επηρρεάζει έντονα το ωροσκόπιο της Ελλάδας, το νομοσχέδιο παρουσιάζεται στην Βουλή για συζήτηση και ψήφιση απο την επόμενη εβδομάδα.

Στον χάρτη βλέπουμε το γενέθλιο ωροσκόπιο της Ελλάδας στον εσωτερικό κύκλο, το προοδευμένο στον μεσαίο κύκλο, και τις διελευσεις  της 26ης Ιουνίου, στον εξωτερικό κύκλο.

Εχουμε επανειλλημένα μιλήσει για τον ΄θανάσιμο΄’ συνδυασμό της προοδ. Αφροδίτης, που δημιουργεί Τ-τετράγωνο με τους γενέθλιους Δία και Πλούτωνα, και όλοι αφορούν  ΚΑΙ οικονομικά θέματα – ο Πλούτωνας και οι Αφροδίτη είναι οικονομικοί δείκτες, και ο Δίας βρίσκεται στον όγδοο οίκο, που αφορά τα συλλογικά οικονομικά, όπως είναι οι συντάξεις , οι αποζημιώσεις κτλ. Η όψη αυτή εντείνεται από τον διελαύνοντα Πλούτωνα σε σύνοδο με γεν. Δία – και βέβαια, ο Πλούτωνας σημαίνει και τέλος, ή θάνατο, όντας δε κυβερνήτης του έκτου οίκου, οίκου της εργάσίας, με απλά λόγια, σημαίνει »το τέλος των εργασιακών και ασφαλιστικών θεμάτων» όπως τα γνωρίζαμε. Την πλήρη ανατροπή και διάλυση αυτών των δικαιωμάτων- θεμάτων- σηματοδοτούν και οι διελαύνοντες Ουρανός και Δίας, που βρίσκονται και αυτοί επάνω στο Τ-τετράγωνο που αναφέραμε, και φέρνουν σχεδόν σε καθημερινή βάση τελευταία,έναν καταιγισμό από νέα -χειρότερα- μέτρα, παλινδρομήσεις, ανακλήσεις, και ξανά χειρότερα μέτρα.

Το γεγονός ότι ο Πλούτωνας παίζει σημαντικό ρόλο στην κατάσταση, μας λέει ότι υπάρχει το στοιχείο του αναπόφευκτου αλλά και του καταναγκαστικού στην εξέλιξη αυτή,ένα είδος επιβολής, ή και δικτατορίας, που προέρχεται από μιά ομάδα, ή οργανισμό , όπως μας λέει η θέση του Πλούτωνα στον 11ο οίκο του γενέθλιου ωροσκόπιου. Και τι σημαίνει αυτό? Απλά, ότι από τη στιγμή που η Ελλάδα υπόγραψε το μνημόνιο ο λαός, η το κοινοβούλιο, δεν έχει καμμιά επιλογή για το αν θα δεχτεί , ή όχι, αυτά τα μέτρα. Ακόμα και αν πέσει η κυβέρνηση, δεν είναι δυνατόν να γίνουν εκλογές, διότι θα σταματήσει αμέσα η χρηματοδότηση Από το ΔΝΤ. Νέα κυβέρνηση θα εκλεγεί από το κοινοβούλιο και μόνο, χωρίς εκλογές, όπως έχει συμβεί και σε άλλες χώρες που βρέθηκαν σε παρόμοιες καταστάσεις.

Το ότι τα μέτρα αυτά δεν θα είναι όμως, τα τελευταία, μας το λέει ο Κρόνος, που θα μπεί στον Ζυγό τον Αυγουστο και θα βρεθεί πάνω στον συνδυασμό τον Σεπτέμβριο.

Ο Πλούτωνας βεβαια, δεν αφορά μόνο οικονομικά , αλλά και εγκληματικές ή τρομοκρατικές ενέργειες, και γενικα΄υπόγειες ‘ενέργειες, και εδώ έχει και την συνεργασία του Ουρανού ( εκρήξεις,απορρύθμιση), αλλά και του Δία, που εδώ απλά μεγαλοποιεί τα πράγματα. Ε’ιχαμε και στο παρελθόν βίαιες ενέργειες διαφόρων μορφών όταν ενεργοποιείτο ο συγκεκριμένος πλανητικός συνδυασμός , αλλά η αποψινή θανάσιμη τρομοκρατική επίθεση στο γραφείο του Υπουργού »Προστασίας Πολιτών», που είχε αποτέλεσμα το θάνατο του υπασπιστή του, φαίνεται ότι ήταν καθαρά σχεδιασμένη για να προκαλέσει το θάνατο. ( Να σημειώσουμε εδώ ότι οι εκλείψεις λειτουργούν και αργότερα, αλλά και νωρίτερα από την ακριβή ημέρα που γίνονται ).  Η επίθεση σίγουρα γεννά πολλά ερωτήματα, αλλά σίγουρα εμπίπτει  στις ενέργειες του Πλούτωνα που ενεργοποιείται τόσο έντονα από από πρόοδο, διελαύνοντες και την έκλειψη.

Επιστρέφοντας στην γενική κατάσταση της χώρας, να μην ξεχνάμε βέβαια και την γενική αναταραχή που σηματοδοτείται από τον άλλο εκρηκτικό συνδυασμό του ωροσκοπίου – τους πλανήτες στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου, με τον Ουρανό να κυριαρχεί. Ο Ουρανός φέρνει επαναστατικές καταστάσεις, και διάλυση, αλλά είναι απρόβλεπτος πολλές φορές. Αυτό που αυτή τη στιγμή διαφαίνεται όμως είναι η πλήρης διάλυση της χώρας, και λόγω των πολλαπλών απεργιών που , σαν χιονοστιβάδα, παρασύρουν και παραλύουν πολλούς άλλους τομείς της οικονομίας στο δρόμο τους, όπως π.χ. οι απεργίες στα λιμάνια παραλύουν τον τουρισμό, αλλά και οι -προγραμματισμένες- απολύσεις ογδόντα χιλιάδων συμβασιούχων του Δημοσίου τον Ιούλιο, καθώς και οι-αναπόφευκτες- συνταξιοδοτήσεις εκατό χιλιάδων ακόμα μέσα στη χρονιά, αλλά και οι ‘λευκές απεργίες’ άλλων υπηρεσιών, θα δώσουν το τελικό χτύπημα στο ήδη αργοκίνητο δημόσιο.Και αυτά , χωρίς να λάβουμε υπ’ όψη τους ανθρώπους που ήδη απολύονται, και τις χιλιάδες απολυμένων που θα υπάρξουν από τον ιδιωτικό τομέα το επόμενο διάστημα..Και βέβαια και μιά κυβέρνηση ( θα παρατηρήσετε οι γνώστες αστρολογίας, ότι το Μεσουράνημα , που σηματοδοτεί την κυβέρνηση,είναι μέρος του συνδυασμού), της οποίας οι υπουργοί φαίνονται σαν να μην συννενοούνται μεταξύ τους, , ή κάνουν εξαγγελίες σαν να λειτουργούν τελείως μόνοι τους..

Η δε ‘Ανάπτυξη’ προς το παρόν, υπάρχει μόνον σαν όνειρο θερινής νυκτός με σεληνιακή έκλειψη…

Πολλά ερωτήματα γεννιούνται από όλα αυτά τα τεκταινόμενα, αλλά μπορεί κανείς να τα συγκεντρώσει σε ένα κεντρικό άξονα. Είναι άραγε πιθανόν, μέσα από τα -δεδομένα- οικονομικά προβλήματα που είχαμε, και την οικονομική ομηρία στην οποία καταλήξαμε, να οδηγηθούν όλες οι δομές, κυρίως οι κακώς κείμενες, αλλά παρασύροντας και όποιες άλλες – καθώς και ο κοινωνικός ιστός, σε μία τελική πλήρη διάλυση και αποσύνθεση, και να ξαναρχίσουν όλα από το μηδέν?

Η, για να το πούμε με αστρολογικούς όρους, μήπως ο ‘Πλούτωνας’ με τις υπόγειες ενέργειες του, χρησιμοποιεί τον ‘Ουρανό’ , για να επιφέρει την τελική διάλυση, γιά να αφήσει χώρο για να χτίσει με τελείως καινούργια μοντέλα πάνω στα χαλάσματα?

Το ερώτημα δεν είναι καθαρά αστρολογικό , αλλά μάλλον οντολογικό. Γι’ αυτο, και η  απάντηση στο ερώτημα αυτό,  είναι  στην κρίση του καθενός..


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: