Αναρτήθηκε από: mpateskyloialeste | Νοέμβριος 28, 2009

Ποιός θα είναι ο νέος Αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας?

Ποιός θα εκλεγεί Αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας στις 29 Νοεμβρίου? Ενα ερώτημα που απασχολεί πολλούς.

Είπα λοιπόν να κάνω μια ανάλυση να δώ αν βοηθά η αστρολογία με την πρόβλεψη – και σας το λέω εξ αρχής – τα αποτελέσματα δεν είναι ξεκάθαρα!  Μετά λέω, » για κάτσε να ρίξω και τα Ταρώ, μήπως και δώσουν καμμιά διευκρίνηση.»


Τζίφος και εκεί, ασάφεια. Αφήστε που κόντεψε να με πάρει κι ο ύπνος…


» Μήπως να διαβάσω τον καφέ?» Ψήνω λοιπόν δυό καφεδάκια – το πρώτο μου χύθηκε, αλλά λένε ότι παίρνεις λεφτά άμα χυθεί ο καφές – αλλά και το δεύτερο, θολό μου βγήκε. Μάλλον θα έβαλα πολύ καφέ στην αναλογία με το νερό. Αλλά, υπάρχουν κι άλλες μέθοδοι πρόβλεψης!

Το I Ching ,ας πούμε !


Βγάζω το ένα απο τα δυό χοντρά βιβλία που είχα στη βιβλιοθήκη περί του θέματος, κι αρχίζω το διάβασμα. Μπλέξιμο κι εδώ, κατάλαβα ότι δεν προλαβαίνω να μάθω το σύστημα ως τις 29 του μήνα.

»Ας ρωτήσω και τη γάτα, δεν ξέρεις καμμιά φορά τι γίνεται..»

Οπως καταλαβαίνετε, μου είπε ότι ήταν απασχολημένη και δεν είχε χρόνο να μου απαντήσει..

Μετά άνοιξα την τηλεόραση και είδα τις τελευταίες δημοσκοπήσεις μία η άλλη κι αυτές, 41% και 41.5 % για τους δύο πρώτους –  μου θυμίζει το παληό τραγουδάκι » Μα θαρρώ πως θα τα μπλέξω, ή την Κική ή την Κοκό , ποιά να διαλέξω…»

ΤΕΛΙΚΑ, Η ΜΟΝΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο URI GELLER: ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!


ΠΡΟΣΟΧΗ: To υπόλοιπο άρθρο είναι – σχεδόν – σοβαρό, και αναφέρεται στις σύντομες αστρολογικές αναλύσεις που έκανα για τους δύο πρώτους υποψήφιους για την Προεδρία του κόμματος της Ν.Δ.


Μπορώ να πώ ότι η Ντόρα Μπακογιάννη έχει κάτι θετικό στο προοδευμένο ωροσκόπιο ( ακολουθεί παρακάτω, με το γενέθλιο ωροσκόπιο , χωρίς ώρα γέννησης, στον εσωτερικό κύκλο, τις δευτερεύουσες προόδους στο μεσαίο και το ηλιακό τόξο στον εξωτερικό)


Το θετικό στοιχείο είναι η σύνοδος του προοδευμένου Ηλιου με τον προοδευμένο Δία, και μάλιστα αυτή η σύνοδος θα δεχθεί ευνοίκή όψη τριγώνου απο τον Διελαύνοντα Δία τον Φεβρουάριο 2010.. Αλλά υπάρχουν και πολλές δύσκολες όψεις, π.χ.  ο Πλούτωνας του Ηλιακού τόξου σε γωνία 150 μοιρών με γεν. Ηλιο, ενεργοποιώντας έτσι το γενέθλιο τετράγωνο Ηλιου-Πλούτωνα. ( Ερχεται αντιμέτωπη  με καταστάσεις υπονόμευσης, με κάποιες δυνάμεις που προσπαθούν να επιβληθούν ίσως όχι με ανοιχτά χαρτιά, και ενεργοποιείται αυτό απο τους διελάυνοντες Ποσειδώνα και Δία τελευταία). Εδώ λοιπόν τα πράγματα δεν είναι εύκολα..

Ας έρθουμε τώρα στο ωροσκόπιο του Αντώνη Σαμαρά ( χωρίς ώρα γέννησης)

Και εδώ το μόνο θετικό στοιχείο είναι η σύνοδος του Δία του Ηλιακού Τόξου με τον γεν. Ηλιο και Αρη , ενεργοποιώντας το γενέθλιο εξάγωνο – ανοιχτό και αυτό. Αν αυτή η όψη δείξει κάτι καλό, θα είναι στα μέσα Ιανουαρίου 2010. Παράλληλα, υπάρχουν πολλές δύσκολες όψεις, όπως ο Ποσειδώνας Ηλιακού τόξου σε 150 μοίρες με την Αφροδίτη, ενεργοποιώντας το γενέθλιο τετράγωνο ( ρομαντισμός, φαντασιώσεις), καθώς και το τετράγωνο του Πλούτωνα Ηλ.Τ. με την Αφροδίτη ( ζήλεια, εντάσεις, κτητικότητα)

Χωρίς να μπούμε σε άλλες λεπτομέρειες για τα δύο ωροσκόπια, δεδομένου ότι δεν έχουμ και ακριβείς ώρες γέννησης, αυτό που μπορώ να πώ είναι ότι πιθανώτατα είναι ότι τα πράγματα δεν θα ξεκαθαρίσουν στις 29 Νοεμβρίου για την Νέα Δημοκρατία,.

Κοντός ψαλμός Αλληλούια… 

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: