Αναρτήθηκε από: mpateskyloialeste | Αύγουστος 22, 2009

Αττική ώρα μηδέν – μία αστρολογική προσέγγιση

Μόλις σήμερα το πρωί, βλέποντας τα κόκκινα σύννεφα στον ουρανό της Αττικής, καταλάβαμε ότι η Ελλάδα μας βάλλεται και πάλι από τον γνωστό-άγνωστο εχθρό – τη φωτιά…

Φωτιά στο Γραμματικό Αττικής

Φωτιά στο Γραμματικό Αττικής

Η ώρα που ξεκίνησε η φωτιά στο Γραμματικό ήταν, όπως δίνουν τα ΜΜΕ,στις  21.40 το βράδυ, 21 Αυγούστου 2009, στην περιοχή Σέσι αναμεσα στο Γραμματικό και Βαρνάβα. Η φωτιά πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις απο το πρωί του σαββάτου, με τα γνωστά πιά καταστροφικά της αποτελέσματα

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=75385

Παρακάτω βλέπουμε το ωροσκόπιο της ώρας έναρξης της φωτιάς, και ακολουθεί το προοδευμένο ωροσκόπιο της Ελλάδας( εξωτ. κύκλος)  σε σύγκριση με το γενέθλιο ( εσωτ. κύκλος):

Ωρα έναρξης φωτιάς στο Γραμματικό Αττικής

Ωρα έναρξης φωτιάς στο Γραμματικό Αττικής

Προοδευμένο ωροσκόπιο Ελλάδας 21.08.09

Προοδευμένο ωροσκόπιο Ελλάδας 21.08.09

Αυτό που κάνει άμεσα εντύπωση είναι πως ο ωροσκόπος της έναρξης της φωτιάς – 6 μοίρες του Κριού- είναι ακριβώς επάνω στον γενέθλιο Πλούτωνα της Ελλάδας. Είχαμε αναφέρει και σε παλαιότερο άρθρο για  τα δεινά της γενέθλιας όψης Πλούτωνα-Δία, που αυτές τις χρονιές βάλλεται απο τον διελαύνοντα Πλούτωνα στον Αιγόκερω, και συμμετέχει σε όλες τις πρόσφατες- και στις επόμενες – καταστροφές. Η προοδ. Σελήνη εξακολουθεί να είναι σε σύνοδο με το Δία,και τετράγωνο με τον Πλούτωνα, εντείνοντας την εκρηκτική κατάσταση. Στο συνδυασμό μετέχει και η προοδευμένη Αφροδίτη, στις 4 μοίρες το Καρκίνου, που σηματοδοτεί την καταστροφή της ομορφιάς της πατρίδας μας.

Αυτά βέβαια σαν υπόβαθρο της κατάστασης, που μας οδηγεί στη σκέψη ότι η φωτιά δεν είναι καθόλου τυχαία, και ΔΕΝ οφείλεται μόνο στην ορμή του ανέμου.Η μεγάλη καταστροφή απο τη συγκεκριμένη φωτιά φαίνεται και απο τον  Πλούτωνα στον Αιγόκερω, κυβερνήτη του 8ου οίκου,  στο ΜC του ωροσκόπιου της πυρκαγιάς. Και βέβαια, σε αντίθεση με το IC της Ελλάδας – σηματοδοτεί πιθανά την οικιστική πίεση, που είναι σε πολλές περιπτώσεις ο »ηθικός αυτουργός» των πυρκαγιών?

Αλλωστε, πολλά αντικρουόμενα συμφέροντα »παίζονται» στη συγκεκριμένη περιοχή, είτε έχει να κάνει με την δημιουργία ΧΥΤΑ στην περιοχή, είτε για την δημιουργία παραθεριστικών οικισμών, αλλά δεν έχουμε αυτή την στιγμή τα στοιχεία για να τα σχολιάσουμε.

Οπωσδήποτε, σε κάθε σημαντική καταστροφή, η σε οποιοδήποτε συμβάν μεγάλης βαρύτητας, θα δούμε πολλούς αστρολογικούς παράγοντες να ενεργοποιούνται – και δυστυχώς, δεν λείπουν καθόλου σήμερα!

Αλλοι αστρολογικοί παράγοντες  που συνηγορούν, στην παρούσα φάση, στην δημιουργία καταστροφικών καταστάσεων είναι:

– Η γενέθλια , αλλά και η προοδευμένη- αντίθεση του Ηλιου με τον Ουρανό στο ωροσκόπιο της Ελλάδας. Στην περίπτωση της προοδευμένης αντίθεσης, που γίνεται στις 8-9 μοίρες του Λέοντα-Υδροχόου, έχουμε την όψη 45-135 που είναι πολύ κοντά, απο τον διελαύνοντα Κρόνο. Σε αυτή την όψη συνηγόρησαν βέβαια καιο Ουρανός στις 25 των Ιχθύων,  ο Αρης-27 Διδύμων- και ο Ερμής- 26 Παρθένου- με τελευταίο »λεπτοδείκτη» την Σελήνη, που έφτασε στις 17 Παρθένου την ώρα έναρξης της φωτιάς, και βρέθηκε σε σύνοδο με τον Κρόνο στις 21 Παρθένου την ώρα που η φωτιά φούντωσε, σήμερα στις 6-7 το πρωί.

Ο πολύπλοκος αυτός συνδυασμός επηρρέασε βέβαια και το γενέθλιο Τ-τετράγωνο της Ελλάδας, στο οποίο συμμετέχει ο Αρης, Η Αφροδίτη και η Σελήνη, και που επηρρεάζεται συνήθως απο τις συνθήκες των καταστροφών, δείχνοντας την λύπη, τις  υλικές και ανθρώπινες απώλειες και το στρές και επιθετικότητα που υφίσταται, αλλά και εξασκεί, ο λαός σε τέτοιες περιπτώσεις.

Η τελευταία όψη ίσως να σηματοδοτεί συχνά καταστροφές, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε μια εθνική συμφορά – γιατί εθνική συμφορά είναι η καταστροφή του τελευταίου πνεύμονα της πολύπαθης Αττικής. Η όψη αντίθεσης του Ηλιου-Ουρανού στο προοδευμένο ωροσκόπιο της Ελλάδας, που γίνεται στον άξονα 4ου-10ου οίκου, μας δείχνει την αντίθεση της εξουσίας με την γή, τη ‘βάση’ της Ελλάδας. Ο προοδευμένος Ηλιος βρίσκεται σε όψη τριγώνου με τονπροοδ. Πλούτωνα, που σημαίνει ότι η εξουσία – με οποιαδήποτε μορφή κι αν την πάρουμε , οικονομική η πολιτική, η και τα δύο συνυφασμένα – επιδιώκει μεγαλύτερη ισχύ και οικονομικά οφέλη, βρίσκεται όμως ο Πλούτωνας  σε τετράγωνο με την προοδ. Σελήνη και Δία – ο λαός αντιλαμβάνεται ότι η ‘εξουσία’ πιά λειτουργεί εναντίον του και είναι τελείως αναξιόπιστη?

Πως αλλιώς να εξηγήσει κανείς ότι, απο το 2005, η Ευρωπαϊκή Ενωση έδωσε χρήματα στη χώρα μας για αγορά 65 πυροσβεστικών αεροπλάνων, για τα οποία ο διαγωνισμός έγινε μόλις πρίν δυό μήνες? Πως εξηγείται ότι κάθε φορά , μετά από κάθε φωτιά, έχουμε τις ίδιες κατηγορίες, αλλά και τις ίδιες διαβεβαιώσεις απο τις κυβερνήσεις, που ακολουθούνται απο τις ίδιες εξαγγελίες αποζημιώσεων στους πληγέντες? Και πόσες και, αν τις πήραν , αυτές τις αποζημιώσεις -ψίχουλα? Και την εμφανή πιά καταστροφή του περιβάλλοντος και του αέρα που αναπνέουμε ποιός θα την πληρώσει?

Αλλά αυτό που είναι χειρότερο,επί του παρόντος,  και χωρίς να θέλω να είμαι προάγγελος κακών μαντάτων, είναι ότι δεν βλέπω αυτή η κατάσταση να εξομαλύνεται γρήγορα, τουλάχιστον όχι πρίν υποχωρήσουν οι άνεμοι και η φωτιά δεν σαρώσει κι άλλα στο δρόμο της..Ο κίνδυνος να περάσει η Φωτιά στο Μαραθώνα, αλλά και απο το μέτωπο της Σταμάτας στην Πεντέλη, είναι δυστυχώς, μεγάλος…

Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να μην θρηνήσουμε θύματα…


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: