Αναρτήθηκε από: mpateskyloialeste | Ιουνίου 24, 2009

Καυτός (?) Ιούνιος για την Ελλάδα- μιά αστρολογική προσέγγιση

Αν και ο Ιούνιος ειδικά αυτές τις μέρες δεν είναι καυτός – μάλλον δροσερό θα τον χαρακτήριζα – τα γεγονότα μας οδηγούν σε άλλες σκέψεις.

Είχαμε αναφέρει στο άρθρο μας της 14 Δεκ. 2008 με τίτλο «Ελλάδα  Δεκεμβρης 2008-το εκρηκτικό μείγμα», μεταξύ άλλων, και τα ακόλουθα:

‘Ας μην ξεχνάμε και το υπόβαθρο όμως , άλλων αρνητικών πλανητικών συνδυασμών που βαρύνουν το ωροσκόπιο και αποτελούν το σκηνικό : o γενέθλιος Πλουτωνας είναι σε τετράγωνο με Δία, και ο συνδυασμός δέχεται τώρα, και για 3 χρονια ακόμα,  σύνοδο στο Δία απο διελαυνοντα Πλούτωνα ( εξαρση απο »υπόγειες» δυνάμεις που θέλουν να επικρατήσουν, δύσκολίες στα οικονομικά). »κτλ,κτλ.

Ας ξαναδούμε και πάλι το γενέθλιο ωροσκόπιο της Ελλάδας  ( εσωτερικός κύκλος), σε  συνδυασμό με το προοδευμένο ωροσκόπιο (εξωτερικός κύκλος)

Προοδευτικό και γενεθλιο ωροσκόπιο Ελλάδας-Ιούνιος 2009

Προοδευτικό και γενεθλιο ωροσκόπιο Ελλάδας-Ιούνιος 2009

Βλέπουμε εδώ το γενέθλιο τετράγωνο Πλούτωνα-Δία, τώρα τον Ιούνιο να ενεργοποιείται απο την προοδ. Σελήνη, σε σύνοδο με τον Δία  και τετράγωνο με τον Πλούτωνα. Στο συνδυασμό αυτό παίρνει μέρος και η προοδ. Αφροδίτη στο 2ο οίκοτων οικονομικών, σε αντίθεση με Δία και τετράγωνο με Πλούτωνα. Και τι τα πυροδότησε όλα αυτά? Μα, η διέλευση του Ηλιου σε σύνοδο με την διελ. Σελήνη απο τις 23 του μήνα ( δεν παρουσιάζονται εδώ).να προσθέσουμε εδώ ότι η ίδια διέλευση του Ηλιου, πυροδότησε την προσβολή που δέχεται και ο προοδευμένος Αρης απο το τετράγωνο του διελ. Πλούτωνα – ‘υπόγειες’ και επιθετικές  ενέργειες και πάλι. Ειχαμε , απο χτές κιόλας, πολλά νέα-εξελίξεις στους τομείς που προαναφέραμε – δηλαδή έξαρση απο ‘υπόγειες δυνάμεις’, αλλά και αρνητικές εξελίξεις στα οικονομικά. Και τα νέα είναι πολλά και σημαντικά :

1) Συζητιέται, μέσα σε έντονες αντιπαραθέσεις, στη Βουλή, το νομοσχέδιο για τις ‘κουκούλες΄’, αλλά και η καταγραφή των κινητών τηλεφώνων – μέτρα που στοχεύουν στην καταστολή της εγκληματικότητας / τρομοκρατίας.

2) Η τελευταία όμως- η τρομοκρατία δηλαδή- έκανε έντονη και γνωστή την παρουσία της μετά την δολοφονία του αστυνομικού τις προάλλες – η ‘Σέχτα επαναστατών’ παρουσίασε την προκήρυξη της, σε ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα και με απειλές κατά πάντων!

3)Στον οικονομικό τομέα, αν και ήδη είχαμε και απο την Κομισιόν παλαιότερα κακές προβλέψεις, ήρθε και ο ΟΟΣΑ, με την πρόβλεψη για εκτίναξη του ελλείματος στο 6,1% το 2009 και στο 6,75 το 2010, καθώς και συρρίκνωση του ΑΕΠ το 2009- χτές δε, ανακοινώθηκε ότι η ανεργία αυξήθηκε στο 9,3%

Αλλά, υπάρχουν και άλλοι πλανητικοί συνδυασμοί που βάλλονται αυτή την περίοδο στο ωροσκόπιο της Ελλάδας – όπως το Τ-τετράγωνο Σελήνης , Αφροδίτης , Αρη που βάλλεται απο τον διελαύνοντα Κρόνο όλη αυτή την περίοδο, και τον Ερμή αυτές τις μέρες και πιθανότατα να οφείλονται σε αυτό οι αναταράξεις σε τομείς όπως τα Μεσα Ενημέρωσης -Κλείσιμο του Ελεύθερου Τύπου?-αλλά και εντός  κομμάτων, όπως το ΣΥΡΙΖΑ. Η αντίθεση του προδευτικού Ερμή με τον γενέθλιο Ουρανό στον άξονα 3ου-9ου οίκου φέρνει τέτοιες καταστάσεις , και θα δούμε παρόμοια γεγονότα και στο μέλλον.

Ας επανέλθουμε στοτετράγωνο του Δία-Πλούτωνα. Δυστυχώς η διέλευση του Πλούτωνα θα κρατήσει ως το 2012, η δε διέλευση του Κρόνου στο Ζυγό απο τα τέλη του 2009, και του Δάι-Ουρανού απο τον Κριό στα μέσα του 2010, θα φέρει εκρηκτικές καταστάσεις!

Λίγο σκούρα τα πράγματα, έ? Καλά, μη στενοχωριέστε, θα κλέισω με ένα αστειάκι, για να διασκεδάσω την βαρειά ατμόσφαιρα!

Και, να μην ξεχάσω να σας ενημερώσω σχετικά με τον συγγραφέα του άρθρου- αν και μέχρι τώρα τα στρολογικά τα έγραφε η ‘Μαύρη Πατούσα» – γάτα ούσα – τώρα τελευταία έχει εξαφανιστεί. Γι’ αυτό, αποφάσισα να το γράψω ΕΓΩ η mpateskyloialeste! Σιγά, να μην εξαρτηθούμε κι απ’ τις γάτες!

ΑΡΚΑΣ- Ο χειρότερος φίλος του ανθρώπου-Γατες

ΑΡΚΑΣ- Ο χειρότερος φίλος του ανθρώπου-Γατες


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: