Αναρτήθηκε από: mpateskyloialeste | Ιανουαρίου 9, 2009

Eλλάδα και τρομοκρατία – μία αστρολογική άποψη

Αρθρο απο τη συνεργάτιδα μας »Μαύρη Πατούσα»

Σε προηγούμενο άρθρο μας, στις 14/12/2008, με τίτλο » Ελλάδα Δεκέμβρης 2008- το εκρηκτικό μείγμα», στα πλαίσια μιας αστρολογικής θεώρησης, είχαμε πεί τα εξής –

»Στις αρχές του 2009 θα έχουμε »πάλη δυνάμεων», και με υπόγειους τρόπους ίσως,για την ανάληψη εξουσίας»

Δυστυχώς, επαληθεύτηκε η πρόβλεψη  αυτή.. Ξεκίνησε η κατάσταση με την απόπειρα δολοφονίας του άτυχου ειδικού φρουρού Διαμαντή Μαντζούνη, στις 3 π.μ. της Δευτέρας 5 Ιανουαρίου 2009 στα Εξάρχεια.

Παρακάτω ακολουθεί το ωροσκόπιο της ώρας της δολοφονικής απόπειρας

horoscope-transits-5109

Βλέπουμε εδώ ότι ο διελαύνων Πλούτωνας είναι στις 1 μοίρες του Αιγόκερω και ο Αρης, στις 6 μοίρες του Αιγόκερω, ο τελευταίος ακριβώς σε σύνοδο με το γενεθλιο Δία στο ωροσκόπιο της Ελλάδας, και κυρίως σε τετράγωνο με τον γενεθλιο Πλούτωνα. Ο συνδυασμός Αρη-Πλούτωνα είναι εμπλεγμένος με βίαιες, τρομοκρατικές η εγκληματικές ενέργειες, σαν και την ενέργεια αυτή. Ενέργειες που πολλές φορές είναι ανεξέλεγκτες και δεν έχουν καμμία λογική, μόνο επιθετική μανία. Η Ελλάδα βέβαια, τις ίδιες μέρες που έγινε η απόπειρα δολοφονίας του αστυνομικού, δέχτηκε και πολλές επιθετικές προκλήσεις απο την αεροπορία της Τουρκίας, πολύ χειρότερες απο τις συνήθεις, αλλά έγινε και ο κυβερνητικός ανασχηματισμός.

horoscope-hellas1

Πιθανώτατα δεν είναι τυχαίο, ότι και το ωροσκόπιο του άτυχου Διαμαντή,( δεν έχουμε ακριβή ώρα γέννησης), ο οποίος είχε κλείσει τα 22 του χρόνια στις 2 Ιανουαρίου, δεχόταν την ίδια αρνητική επίδραση από τον Αρη και Πλούτωνα στους τρείς γενέθλιους πλανήτες του στον Αιγόκερω, έχοντας παράλληλα και την αρνητική επίδραση της διελαύνουσας αντίθεσης του Κρόνου-Ουρανού στο γενέθλιο τετράγωνο του Αρη-Δία στους Ιχθείς με τον Κρόνο-Ουρανό στον Τοξότη.

horoscope-dmantzounis

Η επίθεση ήταν σίγουρα τρομοκρατική, με την έννοια ότι αποσκοπεί στην δημιουργία έκρυθμων καταστάσεων, αφού μάλιστα δεν ξέρουμε ποιοί είναι αυτοί που εκτελούν τέτοιες πράξεις και σε τι σκοπεύουν. Θα έλεγε κανείς ότι το μόνο αποτέλεσμα τέτοιων τυφλών χτυπημάτων, χωρίς υπόβαθρο ιδεολογίας, αλλά και σε μία στιγμή που επρόκειτο πάλι να ξεκινήσουν κινητοποιήσεις και διαδηλώσεις για τα καυτά θέματα της χώρας, παιδεία, εργασιακά κτλ., το μόνο που θα κατάφερναν να δημιουργήσουν θα ήταν πολύ αυστηρότερα  μέτρα και σκληρότητα από πλευράς της αστυνομίας και του κράτους.

Και, δυστυχώς, και αυτό άρχισε να δείχνει το άσχημο προσωπό του στις διαδηλώσεις σήμερα… Είδαμε , και ακούσαμε, στα νέα , σκηνές τυφλής και αναίτιας βίας εναντίον διαδηλωτών, και όχι μόνο – είδαμε συλλήψεις δικηγόρων χωρίς καμμιά αιτιολογία, επίθέσεις αστυνομικών εναντίον δημοσιογράφων, αλλά και επιθέσεις εναντίον ηλικιωμένων περαστικών, απλά γιατί φορούσαν μαντήλια και κουκούλες λόγω του κρύου ..

Κάποια ΜΜΕ και άνθρωποι που βρέθηκαν στις διαδηλώσεις, παρατήρησαν ότι άλλαξε 180 μοίρες η συμπεριφορά της αστυνομίας, πιθανότατα λόγω και της στάσης του νέου Υπουργού Δημόσιας τάξης, ο οποίος βρίσκεται και σε αντιπαράθεση με τον Υπ. Εσωτερικών, όσον αφορά την τακτική που πρέπει να ακολουθηθεί στις διαδηλώσεις – πάλι » πάλη δυνάμεων» έχουμε λοιπόν..

Ας ελπίσουμε ότι η κατάσταση θα εκτονωθεί, τουλάχιστον για το κοντινό μέλλον, γιατί η κατάσταση στην Ελλάδα είναι δύσκολη, και πολλές »υπερ-συντηρητικές» δυνάμεις ευκαιρία γυρεύουν για να επιβάλλουν ένα αστυνομοκρατούμενο κράτος. με αντιπαραθέσεις μεταξύ κράτους-πολιτών και εκρήξεις τυφλής βίας από πολλές πλευρές…

Εγώ μία συμβουλή έχω να σας δώσω:  όσο κρύο και να κάνει- και κάνει πολύ κρύο –   μην φοράτε κουκούλες! Καλύτερα να ξυλιάσετε, παρά να φάτε ξύλο..Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: