Αναρτήθηκε από: mpateskyloialeste | Ιανουαρίου 4, 2009

Eισβολή του Ισραήλ στη Γάζα- αστρολογική προσέγγιση


Israel astrological chart

Israel astrological chart

Το ωροσκόπιο του Ισραήλ, από το ‘Astrodatabank’.

Η ώρα 4.37 μ.μ. είναι αυτή που ανακοινώθηκε η δημιουργία του κράτους, αν και η σύνοδος αυτή είχε ξεκινήσει στις 4 μ.μ. της μέρας αυτής. Βλέπουμε εδώ τον Ηλιο του κράτους στον Ταύρο , σε σκληρές όψεις με τον Αρη, αλλά και τον Κρόνο. Αυτό συμβαδίζει με τον σκληρό, επιθετικό και στρατιωτικό χαρακτήρα αυτού του κράτους, αλλά δείχνει και τους ισχυρούς εχθρούς του ( ο Ηλιος στον 7ο οίκο, που μεταξύ άλλων συμβολίζει και τους ανοιχτούς εχθρούς). Παράλληλα, ο κυβερνήτης του 7ου οίκου, η αφροδίτη, είναι σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στον 12ο οίκο, που δείχνει την αδυναμία και την ασάφεια που επικρατεί στην πλευρά του ‘ανοιχτού εχθρού ‘του , δηλαδή των Παλαιστινίων, οι οποίοι δεν έχουν καν κράτος, αλλά ζούν σε ένα ιδιότυπο καθεστώς τόσα χρόνια. Το αποτέλεσμα ήταν , και είναι , μην έχοντας κρατική ταυτότητα, να προσπαθούν μόνο με τρομοκρατικού τύπου ενέργειες οι Παλαιστίνιοι να υπερασπίσουν τα συμφέροντα τους.

Ο ωροσκόπος του Ισραήλ είναι ο Σκορπιός – ένα κτητικό κράτος. Ο λυβερνήτης του ωροσκόπου ο Πλούτωνας είναι στον 10ο οίκο, σε σύνοδο με τον Κρόνο, αλλά και την Σελήνη, δηλαδή ένα κράτος πουθέλει να επιβληθεί, και το πετυχαίνει αυτό με στρατιωτικούς και σκληρούς τρόπους για να εξασφαλίσει τα εδάφη του. Παράλληλα, έχει και ένα συναισθηματισμό για την οντότητα του, όπως μας δείχνει τα εξάγωνο του Ποσειδώνα στον Πλούτωνα, καθώς και ισχυρούς φίλους που το υποστηρίζουν – το εξάγωνο του Πλούτωνα με τον Ερμή, κυβερνήτη του 11ου οίκου των φίλων, στον 8ο οίκο.

Το ωροσκόπιο της ημέρας της επίθεσης στη Γάζα

invasion-in-gaza

Η επίθεση άρχισε κατά το σούρουπο της 3 Ιανουαρίου 2009, αν και κάποια δημοσιογραφικά πρακτορεία εδωσαν την ώρα 16.30 , ωρα Ελλάδας.

Ετσι κι αλλιώς, βλέπουμε στο χάρτη της ώρας που ξεκίνησε η επίθεση, το τετράγωνο της Σελήνης στις 2 μοίρες του Κριού με τον Αρη στις 5 και τον Πλούτωνα στις 1 μοίρες του Αιγόκερω. Η όψη συνόδου Αρη-Πλούτωνα είναι απο μόνη της  έδαφος για επιθετικές ενέργειες – άλλωστε οι επιθέσεις του Ισραήλ απο αέρος άρχισαν στις 27 Δεκεμβρίου, όταν η Σελήνη βρισκόταν σε σύνοδο με τον Αρη και τον Πλούτωνα.

Η τελευταία αυτή όψη της 3 Ιανουαρίου, μας δείχνει ότι η Αφροδίτη του κράτους του Ισραήλ, που κυβερνά τον 7ο οίκο των ανοιχτών εχθρών, στις 4 μοίρες Καρκίνου, που έχει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 10 του Ζυγού, δέχεται όψεις απο τον διελαύνοντα Αρη, Πλούτωνα και την Σελήνη – άρα, το Ισραήλ ‘σταυρώνει’ τον εχθρό του, με την επιθετική ενέργεια. Ο σταυρός μας δείχνει ότι δημιουργείται μιά κατάσταση που δεν έχει εύκολο τρόπο διαφυγής και εκτόνωσης για τους εμπλεκόμενους . Παράλληλα, να σημειώσουμε ότι ο Ηλιος του Ισραήλ δέχεται και τετράγωνο απο τον διελαύνοντα Ποσειδώνα εδώ και πολύ καιρό, και θα συνεχίσει να το δέχεται – αυτό σημαίνει ότι το Ισραήλ ίσως φαντασιώνει ότι μπορεί να κάνει πράγματα πέρα από τις δυνατότητες του, αλλά αυτό θα πάρει χρόνο για να γίνει ορατό.

Οι επιθέσεις και οι απώλειες δεν θα σταματήσουν γρήγορα – η μόνη ελπίδα για να σταματήσουν οι εχθροπραξίες έστω και προσωρινά, θα είναι το πέρασμα του Αρη απο τις 10 μοίρες του Αιγόκερω ( όψη τετραγώνου με Ποσειδώνα-αντίθεσης Αφροδίτης του Ισραήλ) μετά τις 10 με 11 του Ιανουαρίου.

Επίσης, λόγω της κίνησης του Ουρανού του Ηλιακού τόξου του Ισραήλ,( δεν το δείχνουμε εδώ ), σε τετράγωνο με τον γενέθλιο  Ηλιο, όψη που ενεργοποιείται την ημέρα των εκλογών στις 10/2/2009 απο τον διελαύνοντα Ηλιο και Ποσειδώνα, με πολλές ανατρεπτικές καταστάσεις να περιμένουν το Ισραήλ. Οι καταστάσεις αυτές θα συνεχιστούν πιθανώτατα με διαβουλεύσεις αλλά και επιθετικότητα από τους εμπλεκόμενους, εφ’όσον και ο γενέθλιος Ουρανός του κράτους δέχεται τετράγωνο απο τον διελαύνοντα Κρόνο και τον Ουρανό τουλάχιστον ως το φθινόπωρο 2009..

-Το παρόν Αρθρο είναι της συνεργάτιδας μας  σε αστρολογικά-πολιτικά θέματα  «Μαύρης Πατούσας»

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: