Αναρτήθηκε από: mpateskyloialeste | Δεκέμβριος 14, 2008

Eλλαδα Δεκέμβρης 2008-Το εκρηκτικό μείγμα

ABSOLUTE ATHENS

ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ

H Ελλάδα έχει αυτές τις μέρες μια πρωτιά – είμαστε οι πρώτοι στην Ευρώπη, και στον κόσμο ισως, που ξεκινήσαμε πρώτοι την εξέγερση ενάντια στην επικείμενη εξαθλίωση των αρχών του δυτικού πολιτισμού. Μας ακολουθησαν μάλιστα και διαδηλώσεις σε πολλές άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, όπως η Μαδρίτη, η Ρώμη κτλ.

Και πώς θα μπορούσε να είναι αλλιώς, άλλωστε? Η κοινωνική αστάθεια , η διαφθορά και η οικονομική κρίση   που μαστίζουν απο καιρό την Ελλάδα και όλο και βαθαίνουν,και το σκοτεινό μέλλον που περιμένει τους νέους της χώρας μας, δεν χρειάζονταν παρά μιά σπίθα για να  αρπάξουν φωτιά και να την μεταδώσουν παντού.

Κι η σπίθα βρέθηκε – στο πρόσωπο του δολοφονημένου παιδιού, του Αλέξη Γρηγορόπουλου, το περασμένο Σαββατόβραδο στα Εξάρχεια. Ολη την εβδομάδα, οι εξεγέρσεις συνεχίστηκαν. Ακόμα και σε πόλεις του εξωτερικού, διαδηλώσεις έγινανα στο όνομα του Αλέξη. Ταυτίζονται κι αυτοί μαζί μας, μέσα στην λαίλαπα της οικονομικής κρίσης.

Η Ελλάδα όμως έιχε, και έχει, τα δικά της ιδιαίτερα προβλήματα. Εξαιρετικά διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα, κακή οργάνωση, αδικο δικαστικό σύστημα, και κυρίως έλλειψη σωστής παιδείας και συστατικών οικονομικής ανάπτυξης. Στο τελευταίο θα σταθώ ιδιαίτερα, γιατί τα οικονομικά της χώρας ήταν σε δεινή κατάσταση και πρίν απο την παγκόσμια οικονομική κρίση, αλλά τώρα θα γίνουν περισσότερο εμφανή.

Το τεράστιο δημόσιο χρέος έχει συρρικνώσει στο μέγιστο βαθμό την πιστοληπτική ικανότητα της χώρας, με αποτέλεσμα τα μέγιστα επιτόκια που θα βαρύνουν κατά πολύ τον κρατικό προϋπολογισμό, και κατ’ επέκταση τον έλληνα πολίτη.

Δυστυχώς, δεν μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι. Οι παρούσες εξεγέρσεις μπορεί να κωπάσουν για λίγο, αλλά το παρόν σύστημα είναι πολύ βραδυκίνητο , και διαβρωμένο, για να κάνει δραστικές αλλαγές άμεσα. Και οι συνέπειες της κρίσης θα μας χτυπήσουν άσχημα μέσα στο 2009…

Ας ευχηθούμε για το » μη χείρον, βέλτιστον»..

ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ

Εδώ ακολουθεί, απο την συνεργάτιδα μας » Μαύρη πατούσα», και για όσους ενδιαφέρονται, μια αστρολογική ανάλυση του ωροσκόπιου της Ελλάδας .

horoscope-hellas1prog2008

Επικεντρωνόμαστε εδώ στον πλανητικό συνδυασμό του Τ-τετραγώνου Σελήνης σε αντίθεση με τον Αρη και τετραγωνο με Αφροδίτη στο γενέθλιο ωροσκόπιο της χώρας. Ενω απο καιρό τώρα , η όψη αυτή εντείνεται απο την κοσμική αντίθεση των διελαυνόντων Κρόνου – Ουρανού,( δυσκολίες, βάρη , απρόβλεπτές καταστάσεις),  ενεργοποιήθηκε έντονα , απο την ημέρα της δολοφονίας του Αλέξη ( 6 Δεκ.) απο την διέλευση του Ηλιου και Αρη  στις 14 μοίρες του Τοξότη σε  συνοδο με γενεθλιο Αρη ( επιθετικότητα, ταραχές για το λαό)  ενώ ο Ερμής έκανε αντίθεση στη Γενέθλια Σελήνη και τετραγωνο στην Αφροδίτη ( τα άσχημα νέα ,νευρικότητα).Σήμερα, που ο Διελάυνων Ηλιος και Αρης έκαναν τετράγωνο στην Αφροδίτη και αντίθεση στη Σελήνη, είχαμε και ένα σεισμό 5.2 Ρίχτερ βόρεια της Αμφίκλειας, αλλά με σχετικά μικρές ζημιές.

Ας μην ξεχνάμε και το υπόβαθρο όμως , άλλων αρνητικών πλανητικών συνδυασμών που βαρύνουν το ωροσκόπιο και αποτελούν το σκηνικό : o γενέθλιος Πλουτωνας είναι σε τετράγωνο με Δία, και ο συνδυασμός δέχεται τώρα, και για 3 χρονια ακόμα,  σύνοδο στο Δία απο διελαυνοντα Πλούτωνα ( εξαρση απο »υπόγειες» δυνάμεις που θέλουν να επικρατήσουν, δύσκολίες στα οικονομικά). Επίσης, ο Πλούτων είναι σε τετραγωνο με τον προοδευμένο Αρη της Ελλάδας και τον Ιανουάριο 2009 θα δεχτεί η θέση αυτή τετράγωνο απο την προοδευμένη Σελήνη. Στις αρχές του 2009 θα έχουμε »πάλη δυνάμεων» και με υπόγειους τρόπους ίσως, για την ανάληψη εξουσίας. Ανατροπές φαίνονται και απο τον προοδευμένο Ηλιο σε αντίθεση με γενέθλιο Ουρανό, που θα ενεργοποιηθεί απο τον διελαύνοντα Δία  την περίοδο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2009. Δυσκολίες θα έχουμε και στις αρχές της άνοιξης, με πιθανές ταραχές και άσχημα οικονομικά νέα, αλλά ούτως η άλλως βαριες καταστάσεις για το λαό.

Η μέθοδος του Ηλιακού Τόξου εντείνει τις τάσεις που αναφέραμε παραπάνω ( δεν απεικονίζονται στο χάρτη) αλλά η Η.Τ. Σελήνη είναι σε σύνοδο με τον Αρη της χώρας, η δε Η.Τ. Αφροδίτη ήρθε σε θέση τετραγώνου εντείνοντας τον γενέθλιο πλανητικό συνδυασμό ( συγκρουσιακές καταστάσεις σε ομάδες του λαού, επιθετικότητα) Και αν λάβουμε υπ’ όψη ότι η Αφροδίτη είναι και δείκτης οικονομικών θεμάτων, και ο γενέθλιος Δίας είναι στον 8ο οίκο και βάλλεται απο τον Πλόυτωνα, μεγάλες δυσκολίες θα εμφανιστούν στα οικονομικά της χώρας. Αυτά θα γίνουν εμφανέστερα απο τα τέλη του 2009 , όταν έρθει και ο Κρόνος στις αρχές του Ζυγού, απο τα τέλη του 2009 και για τα επόμενα 2-3 χρόνια.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: