Αναρτήθηκε από: mpateskyloialeste | Φεβρουαρίου 17, 2008

Συνηθισμένα τα βουνά απ’ τα χιόνια..(?)

snow-athens-streettrees.jpg

Χάλια ήταν η σημερινή μου πρωινή βόλτα – παραλίγο να πάρω μιά γλύστρα ξεγυρισμένη , παρ’όλο που είμαι και 4Χ4 (δηλαδή, για να σας το εξηγήσω, έχω τέσσερα πόδια που είναι όλα αλληλένδετα μεταξύ τους – όπως και τα τζίπ). Φοβόμουν και για το αφεντικό, που το καημένο είναι μόνον 2Χ2 ( δηλαδή, έχει μόνο δύο πόδια, αλλά δεν είναι σίγουρο αν είναι συνδεμένα μεταξύ τους),γιατί, αν πέσει, που θα το τρέχω πουρνό-πουρνό στα νοσοκομεία?

Αυτό που θαύμασα , πάντως, ήταν οι γρηές – απτόητες, με τα τακουνάκια τους, τα μαντηλάκια τους και τα μπαστουνάκια τους, είχαν αψηφήσει τον πάγο για να πάνε στην εκκλησία!! Τι σου είναι η θρησκευτική πίστη λοιπόν – μεγάλο πράμα να πιστεύει κανείς!

– Μήπως έχει κανείς πρόσβαση στις στατιστικές απο τα επείγοντα των νοσοκομείων , να μου τα στείλει αυριο-μεθαύριο? Θέλω να κάνω μιά μελέτη για αυτούς που πάθανε κατάγματα στον πάγο, σε σχέση με το που πηγαίνανε…εκκλησία, περίπτερο , βγάζουν το σκύλο, other?

Eτσι, θα μπορούσα να αποδείξω με ατράνταχτα επιχειρήματα το καυτό θέμα που απασχολεί απ’αρχής κόσμου τον άνθρωπο, δηλαδή ότι η πίστη, όχι μόνο κινεί βουνά, αλλά λιώνει και τον πάγο!!

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Kατηγορίες

Αρέσει σε %d bloggers: